Molitve

Molitva za poništavanje zlih planova neprijatelja. Ovo postaje ozbiljna situacija.


Molitva pokreće sve, molitvom možemo pobijediti zlo ako je iskrena i pravedna, evo jedna o tih molitva i to iz Međugorja, snažna i jaka.

Tko god u sebi ima Duha Božjega, s lakoćom čita znakove vremena i shvaća da je svijet sada u rukama sotone.

Ali oni koji nemaju Duha Božjega u sebi, ne vide zlo koje je pod kontrolom. Danas se čini da sve ide kako treba, dapače, nikad bolje jer ovaj život je pravo zadovoljstvo, možete zadovoljiti svaki instinkt koji vam padne na pamet.

U tim ljudima, u kojima je sotona gospodar, jaka je ljutnja i mržnja usmjerena protiv Međugorja i protiv Gospe. Nevjernici dolaze iznijeti teške uvrede protiv Majke Božje, jer nas dolazi pozvati natrag na vjernost Evanđelja i reći da nas Isus poziva na obraćenje i na njegove zapovijedi.

Danas su Sotona i svi đavli pušteni protiv čovječanstva i pokušavaju uništiti sve što je moguće. Njihov bijes prenosi mržnju u svima onima koje Madona ne štiti.

A gdje je mržnja, Gospa nam dolazi razgovarati o Isusovoj ljubavi i pozvati nas na praštanje.
Ona kaže: “Ljubav, ljubavi!” Isus lako obraća ljude ako volite. Majka Isusova nam neprestano pokazuje kako ti mijenjaš svijet! Ali jer ljubav umire, Gospa je tužna.

Ona vidi da je toliko svijeta izgubljeno od sotone. Dana 25. svibnja 2021. Blažena Majka dala je ovu poruku svijetu. Njezinu tjeskobu možemo osjetiti u riječima koje je zamolila vidjelicu Mariju da podijeli sa svijetom. Rekla je:

Draga djeco! Danas vas gledam i zovem: vratite se Bogu jer On je ljubav i iz ljubavi me poslao k vama da vas vodim putem obraćenja.

Ostavite grijeh i zlo, odlučite se za svetost i radost će početi vladati; a ti ćeš biti moje produžene ruke u ovom izgubljenom svijetu. Želim da budete molitva i nada onima koji nisu upoznali Boga ljubavi. Hvala
vam što ste
se odazvali mom pozivu. Samo molitvom možemo pobijediti đavla u ovom izgubljenom svijetu. Samo slijedeći Isusa možemo izbjeći njegove zamke.

Pomozi Gospi da uništi moć sotone moleći ovu molitvu koja pobjeđuje đavla.

O božanski Vječni Oče, u jedinstvu sa svojim božanskim Sinom i Duhom Svetim, i po Bezgrešnom Srcu Marijinu, molim Te da uništiš Moć svog najvećeg neprijatelja – zlih duhova. Baci ih u najdublje udubine pakla i tamo ih zauvijek okova! Uzmi u posjed svoje Kraljevstvo koje si stvorio i koje je s pravom tvoje.
Oče nebeski, daj nam vladavinu Presvetog Srca Isusova i Bezgrešnog Srca Marijina.
Ovu molitvu ponavljam iz čiste ljubavi prema Tebi svakim otkucajem srca i svakim dahom.
Amen.


Izvor: mysticpost.com
(Visited 697 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
UKRAJINA - Kako smo svjedoci cjelokupne situacije u ukrajni, vjerujem…