Molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj najmoćnijem sredstvu protiv zla i bolesti

(Moliti polako , sabrano…promišljajući o svakoj riječi koju smo izgovorili,
sa vjerom u bezgraničnu moć Krvi Kristove po kojoj smo otkupljeni) 


U Ime Isusovo neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi i pouzdanju u tebe, Gospodine! Predragocjenom Krvlju svojom Gospodine Isuse Kriste molim Te, operi me od glave do pete, iznutra i izvana! Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom!  (Možeš ovdje,  po poticaju Duha meditativno i polako, imenovati svaki dio tijela, duše i duha ili bolest i smetnju koju imaš, a koji želiš da Gospodin ozdravi svojom Krvi i u duhu osjetiti kako te Krv Kristova čisti, oslobađa i iscjeljuje,)

Neka me Tvoja prečista Krv, Isuse Kriste iscijeli od svake bolesti tijela, uma, duše i duha. Odstrani iz mene i od mene svaku negativnost i sve što nije od tebe, Isuse! Gospodine Isuse Kriste, napravi štit oko mene od svoje Predragocjene otkupiteljske Krvi i oko svih onih za koje te molim (možeš navesti imena osoba za koje moliš).

Isuse, Krvlju svojom operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, putove kojima hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude s kojima kontaktiram!

Zapečati u svojoj svetoj Krvi mene ( i ime i prezime, osobe za koju molim),  moj lik gdje god se nalazi i sve što je u vezi mene i onih za koje te molim.

Krvi Kristova operi me ( nas )… ( više puta zazivati…);

Krvi Kristova, zaštiti me (nas); Krvi Kristova pobjednice zlih duhova spasi me (nas) i zaštiti me (nas); Krvi Kristova iscijeli me (nas)…

U Ime Isusovo, zapovijedam neka me sad ovoga časa, napusti svaka bolest tijela, uma, duše i duha i iziđe iz mene VAN.  (po poticaju Duha govoriti više puta…)

Krvi Kristova, u ime Isusovo blagoslovi me u ovom danu … u ime + Boga Oca, + Boga Sina i + Boga Duha Svetoga! Amen!

Hvala Ti Isuse, Slava Ti Isuse… ( zahvaljivati neko vrijeme i vjerovati da se molitva već ostvarila …)

 


Autor: Rastimo u Gospodinu

20,548 total views, 3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Za 1000 radostiVrijeme došašć

  Preporuka za pročitati