Molitva poništavanja zlih riječi

Poništite ružne riječi svoje, svojih roditelja, djeteta, muža, “prijatelja “… jer zbog njih ne možemo imati napredak u punom smislu:

Molimo ovako:
“Povlačim sve negativne riječi koje sam izrekao o tebi ( protiv bilo koje osobe ) poništavam ih u Isusovo Ime ii zamjenjujem ih riječima blagoslova. Možemo sami moliti isto za sve ljude, za svakog čovjeka kojem smo ružno rekli, a za osobe koje su nas povrijedile, nađite načina i zamolite ih da mole za vas istu molitvu! Velika je Milost u ovome da “skinete” duhovnu negativnost i posljedice eventualne kletve sa sebe od drugih… Ako i niste blizu osoba…, molite i do njih će u duhu doći molitva poništenja i vi ćete biti slobodni.

Nadalje molimo ovako:
“Povlačim sve negativne riječi koje je osoba ( ili netko ) izrekla protiv mene i poništavam ih u Isusovo Ime i zamjenjujem ih riječima blagoslova. ( …ulazim u Abrahamov Blagoslov koga je Bog blagoslovio u svemu.) Poništite, ako ste katkad u ljutnji govorili ružne stvari sebi ili o sebi …da biste zadobili duhovnu slobodu od negativnosti i prokletstva!!! Ako ste samo nekada rekli: Neka mi bude, “zaslužila sam to” ili slično… izrekli ste prokletstvo sebi!!!

 

Autor: rastimougospodinu.com

2,702 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: