Kultura

MLADA OBITELJ OSMISLILA KATOLIČKI PLANER ZA 2021. NA TEMU MILOSRĐA

Godina koja se polako bliži kraju uči nas da je Božje milosrđe jedino utočište u ova nepredvidiva vremena.
Imati uz sebe Božju riječ i uz nju prolaziti kroz sva dnevna iskušenja važnije je nego ikada.


Zato je mlada katolička obitelj iz Varaždina kreirala „KATOLIČKI PLANER 2021. – MOJ KATOLIČKI PRATITELJ“ sa temom: „MILOSRĐE MI JE MILO, A NE ŽRTVA (Mt 9, 13“.
Ovu obitelj čine Ivančica Košić Čačić i njen suprug Zoran koji su roditelji prekrasne djevojčice. Na izradu planera su ih potaknule izuzetno pozitivne reakcije svih onih koji su do sada već nabavili njihov „Katolički dnevnik – Moj katolički pratitelj“, a što je potvrdilo da su ljudi željni Božje riječi u svakodnevnom životu.

Zato su kao proizvod koji će donijeti nadu i ohrabrenje kreirali „Katolički planer“ koji obiluje mislima svetaca i blaženika te ulomcima iz Evanđelja. Budući da sadrži i dijelove Bule pape Franje izdane prigodom proglašenja Jubileja milosrđa, planer na vrlo osobit način poučava upravo o Božjem milosrđu te je osmišljen da služi kao vjerna duhovna pratnja i motivacija kroz cijelu godinu. Ono što je posebno kod ovog planera je to da je to više od samo tiskanog proizvoda. On je inspirativan primjer kako su ovi supružnici odgovorili na Božji poziv i oslobodili od Gospodina dane talente. Ujedno je to poticajni primjer kako je uz volju i predanost moguće od svog rada uspjeti u Hrvatskoj.

Ova obitelj želi potaknuti sve ljude dobre volje da imaju Božju riječ uvijek uz sebe i da prakticiraju vjeru svaki dan. Stoga ih veseli da će njihovi planeri svima pružiti potrebnu utjehu i nadu, te omogućiti da im Božje milosrđe bude svakodnevna podrška u nadolazećoj godini!

Više o „Katoličkom planeru – Moj katolički pratitelj“ možete saznati na Facebook stranici:www.facebook.com/ineternumhr


Autor: Rastimo u vjeri/ Tekst članka:  Nikolina Tomašković

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Rezultati znanstvenih istraživanja su složni - ovo je nemoguće a…