Međugorje

Međugorje : Zašto nitko o tome ne priča: Marija poziva: “ljubite moga Sina iznad svega ”

Poruka Marije glasi da trebamo više moliti i tražiti Isusa u svoj život kako bi ušli po Kristu u nebo. Marija otkriva da je ona poslana od Sina da prenese sve poruke koje dolaze i koje su započele od 1981 godine do sada i poziva na obraćenje i više molitva u vašim domovima jel vrijeme prolazi, a njezin sin uskoro dolazi po svoje.

Ovo postaje previše stvarno. Zašto nitko ne priča o ovome | Marija otkriva “To je jedini put do spasenja”
Ovo vrijeme, koje traje od 24. lipnja 1981. godine, obilježeno je jedinstvenim događajem u povijesti čovječanstva, nazočnošću Gospe među nama, ovdje na zemlji.

Za mnoge je iznenađenje Gospe koja se pojavila na Brdu ukazanja u svetom selu da je događaj s tako snažnom i vidljivom stvarnošću u velikoj mjeri i dalje skriveno blago.
Gospa govori o postojanju svoje stvarnosti i čvrsto govori da Njezin Sin pruža jedini put u Nebo, a tako malo ljudi, čak i katoličkih vjernika, govori o tome.

Dana 2. srpnja 2016. u ukazanju s Mirjanom Gospa je rekla:
Draga djeco, moja prava, živa prisutnost među vama neka vas usrećuje jer je to velika ljubav moga Sina.

Zatim je 2. siječnja 2017., u ukazanju s Mirjanom, Blažena Majka otkrila jednu od Svojih najsnažnijih poruka:
Draga djeco, Moj Sin je bio izvor ljubavi i svjetla kada je na zemlji govorio ljudima svih naroda.

Moji apostoli, slijedite Njegovo svjetlo. Ovo nije lako. Mora da si mali. Morate se učiniti manjim od drugih; uz pomoć vjere biti ispunjen Njegovom ljubavlju.

Niti jedna osoba na zemlji ne može doživjeti čudesno iskustvo bez vjere. Ja sam s vama.

Ovim dolascima, ovim riječima vam se obznanjujem; Želim vam svjedočiti svoju ljubav i majčinsku brigu.
Djeco moja, nemojte gubiti vrijeme postavljajući pitanja na koja nikada nećete dobiti odgovor. Na kraju vašeg putovanja na zemlji, Nebeski Otac će vam ih dati. Uvijek znaj da Bog sve zna; Bog vidi, Bog voli.

Moj najdraži Sin osvjetljava živote, raspršuje tamu; a moja majčinska ljubav koja me nosi k tebi je neizreciva, tajanstvena ali stvarna. Izražavam vam svoje osjećaje: ljubav, razumijevanje i majčinska dobronamjernost.

Od vas, moji apostoli, tražim vaše ruže molitve koje trebaju biti djela ljubavi. Mojem majčinskom srcu ovo su najdraže molitve. Ovo nudim svome Sinu koji je rođen poradi vas.

On te gleda i čuje.

Uvijek smo blizu vas. To je ljubav koja poziva, ujedinjuje, obraća, ohrabruje i ispunjava. Stoga, moji apostoli, uvijek ljubite jedni druge i iznad svega ljubite moga Sina.

To je jedini put do spasenja, do vječnog života. Ovo je moja najdraža molitva koja ispunjava moje srce najljepšim mirisom ruža.
Molite, molite uvijek za svoje pastire da imaju snagu biti svjetlo moga Sina. Hvala vam. ”


izvor: Ovdje

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ukazanje u Italiji povezano je s Međugorjem.. Poruka Gospe talijanskoj…