Međugorje

Međugorje: Jer tko god u sebi ima Duha Božjega, s lakoćom čita znakove vremena u kojem se nalazimo

Gospa je došla pokazati nam put natrag svome Sinu Isusu jer tko god u sebi ima Duha Božjega, s lakoćom čita znakove vremena i shvaća da je svijet sada u rukama sotone.

U svijetu koji proživljava toliko neizvjesnosti i toliko vidljivih i neviđenih opasnosti, utješno je znati da je Gospa ovdje s nama na zemlji i obećala je zaštitu od tame koja počinje vladati Svijetom.

Ona kaže: Dječice, doći će kušnje i nećete biti jaki, i grijeh će zavladati, ali, ako ste moji, pobijedit ćete, jer će vaše utočište biti Srce moga Sina Isusa. Ja sam s vama i sve vas stavljam pod svoj plašt.

Gospa nas podsjeća da život nije igralište nego bojno polje. Danas su Sotona i svi đavli pušteni protiv čovječanstva i pokušavaju uništiti sve što je moguće. Njihov bijes prenosi mržnju u svima onima koje Madona ne štiti.

Ona kaže: “Želim biti veza između vas i Nebeskog Oca – vaše posrednice. Želim te uzeti za ruku i hodati s tobom u borbi protiv nečistog duha.

Tijekom godina Nebeska je Majka obećavala našu duhovnu zaštitu.

U poruci od 25. siječnja 1991. rekla je Mariji: “Draga djeco! Danas vas, kao nikad prije, pozivam na molitvu. Neka vaša molitva bude molitva za mir. Sotona je jak i želi uništiti ne samo ljudski život, već i prirodu i planet na kojem živite.

Zato, draga djeco, molite da molitvom zaštitite sebe, (svoj duh) Božjim blagoslovom mira. Bog me posla među vas da vam pomognem. Ako želite, uhvatite se za krunicu.

Čak i sama krunica može učiniti čuda u svijetu i u vašim životima. Blagoslivljam vas i ostajem s vama sve dok je to Božja volja. Hvala vam što niste iznevjerili moju prisutnost ovdje i zahvaljujem vam jer vaš odgovor služi dobru i miru. ”

Zatim je 2. rujna 2012. u ukazanju Mirjani Gospa posebno obećala da će zaštititi u teškim trenucima.

Rekla je:
Draga djeco, dok moje oči gledaju u vas, moja duša traži one duše s kojima želi biti jedno – duše koje su shvatile važnost molitve za onu moju djecu koja nisu upoznala ljubav prema Ocu nebeskom. Zovem te jer te trebam. Prihvatite misiju i ne boj se, ja ću te ojačati. Ispunit ću te svojim milostima. Svojom ljubavlju zaštitit ću te od zlog duha. Bit ću s tobom. Svojim prisustvom tješit ću te u teškim trenucima. Hvala vam na vašim otvorenim srcima. Molite za svećenike. Molite da jedinstvo između moga Sina i njih bude još jače, da budu jedno. Hvala vam. ”


Izvor: Ovdje

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Crkva se počela Buditi ovo što se događa u svijetu…