Aktualno

Međugorje – 2. rujan 2019. – poruka preko vidjelice Mirjane

Draga djeco!
Molite!
Molite krunicu svaki dan – taj vijenac cvijeća koji me izravno kao majku povezuje s vašim bolima, patnjama, željama i nadama.


 
Apostoli moje ljubavi, s vama sam po milosti i ljubavi moga Sina i tražim od vas molitve. Svijetu su toliko potrebne vaše molitve da bi se obraćale duše. Otvorite s potpunim povjerenjem svoja srca mome Sinu i On će u njima zapisati sažetak svoje riječi, a to je ljubav. Živite neraskidivom vezom s Presvetim Srcem moga Sina.

Djeco moja, kao majka vam govorim da je krajnje vrijeme da kleknete pred mojim Sinom, da ga priznate svojim Bogom, središtem svoga života.

Prinesite mu darove, ono što On najviše voli, a to je ljubav prema bližnjemu, milosrđe i čista srca. Apostoli moje ljubavi, mnoga moja djeca još ne priznaju moga Sina kao svoga Boga, još nisu upoznali njegovu ljubav. Ali vi ćete svojom molitvom rečenom iz čista i otvorena srca, darovima koje prinosite mome Sinu, učiniti da se i najtvrđa srca otvore.

 

Apostoli moje ljubavi, snaga molitve rečene iz srca, moćne molitve pune ljubavi, mijenja svijet.

Zato, djeco moja, molite, molite, molite.
Ja sam s vama.
Hvala vam. 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Zanimljivo je, da i muslimanski hodže upozoravaju na snažan utjecaj…