Međugorje

Marije, otac Livio upozorava: Sotona želi uništiti sve na planeti, zato je ovaj poziv Gospe jako važan!

Poznat Otac Livio iz Međugorja svaki dan vodio radio Međugorje i preko svog programa koji vodi možete ćuti  poruke koje prenosi i koje dobio od vidjelica i drugih ljudi.


Dragi prijatelji, poruka Kraljice mira vrlo je ohrabrujuća i ima za cilj osloboditi naša srca od straha za budućnost da s vedrinom gledamo naprijed. Riječi su to komentara na posljednju međugorsku poruku koju je pater Livio, direktor Radio Marije, napisao na stranicama Marijanske radio postaje.

On nastavlja: “Naime, u svijetu, kao što nas je Gospa više puta upozorila, vlada mržnja i rat, kojima Sotona želi uništiti naše živote i planet na kojem živimo.

U porukama prethodnih mjeseci Gospa nas je upozoravala na opasnosti koje se nadvijaju nad našim dušama i našim životima, čak je otišla tako daleko da je rekla da “zlo djeluje u čovjeku kao nikada prije”.

Međutim, koliko god duhovna i materijalna situacija čovječanstva bila opasna, nikako se ne smijemo prepustiti malodušju i strahu.

Zapravo, Bog joj “dopušta da bude s nama i da nas vodi putem mira”. Ta izvanredna Gospina prisutnost sa svakodnevnim ukazanjima koja traju već preko četrdeset godina, za cijelo je čovječanstvo nenadmašna zaštita i jamstvo spasenja.

Zapravo, Majka je neumorna u našem zagovoru kod svoga Sina Isusa, kako bi s nama mogao graditi “bolju budućnost”.

Nadnaravni pogled vjere nas stoga mora umiriti jer ju je Bog poslao kao Kraljicu mira, da mir i ljubav pobjeđuju u svijetu.

I mi moramo učiniti svoj dio i boriti se uz nju do pobjede. Za to je prije svega potrebna “jaka vjera”, kako bi ona prosvijetlila ovom vrijeme tame i mogla nadvladati padove i progonstva.

Nadalje, potrebna je “nada u bolju budućnost “, bez obeshrabrenja pred teškoćama i snagom zla, u svijesti da je Sotonina sila lažna. Na kraju će Bezgrješno Srce Marijino pobijediti i mi s njom ako smo njezini.

Gospa nas još jednom poziva da budemo hrabri jer, čak i ako smo u slabosti, “Bog je s nama”, on je uz nas i pokriva nas svojom snagom.

Ipak, najveća Gospina briga je mir, koji je ugrožen neslogom i nasiljem. Zato je Marijin poziv, hitni poziv da s nama gradi mir u svijetu, počevši od našeg osobnog mira.


Izvor: Vjera.hr

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Gospodin i danas govori kroz razne poruke i svojih učenika…