KRISTOVA VOJSKA

Objavljeno ti je, čovječe,što je dobro, što Jahve traži od tebe: samo činiti pravicu,milosrđe ljubiti i smjerno sa svojim Bogom hoditi.” Mihej 6,8

Ako je istina ono što je napisano u Evanđeljima, u Naučiteljstvu Crkve, kao i u djelima prošlih i sadašnjih prorokâ, tada će se naši životi dramatično izmijeniti u sljedećih nekoliko godina. Nebo je glasno progovorilo, te nam mjesta ukazanjâ pružaju jedinstvenu priliku za daljnje jačanje našega duhovnoga oblikovanja. Pozvani smo na različite zadaće, u skladu s našim odgovarajućim životnim položajima, a Nebo nam je dalo neke smjernice koje nam valja slijediti. U odlomku koji slijedi, Isus ovako poučava svoje učenike:

“Nakon toga odredi Gospodin drugih sedamdesetdvojicu učenika i posla ih po dva pred sobom u svaki grad i u svako mjesto kamo je kanio doći. Govorio im je: “Žetva je velika, ali radnika malo. Molite dakle gospodara žetve da radnike pošalje u žetvu svoju. Idite! Evo, šaljem vas kao janjce među vukove. Ne nosite sa sobom ni kese, ni torbe, ni obuće. I nikoga putem ne pozdravljajte. U koju god kuću uđete, najprije recite: ‘Mir kući ovoj! Bude li tko ondje prijatelj mira, počinut će na njemu mir vaš. Ako li ne, vratit će se na vas. U toj kući ostanite, jedite i pijte što se kod njih nađe. Ta vrijedan je radnik plaće svoje. Ne prelazite iz kuće u kuću.”
“Kad u koji grad uđete pa vas prime, jedite što vam se ponudi i liječite bolesnike koji su u njemu. I kazujte im: ‘Približilo vam se kraljevstvo Božje!’ A kad u neki grad uđete pa vas ne prime, iziđite na njegove ulice i recite: ‘I prašinu vašega grada, koja nam se nogu uhvatila, stresamo vam sa sebe! Ipak znajte ovo: Približilo se kraljevstvo Božje!’ Kažem vam: Sodomcima će u onaj dan biti lakše negoli tomu gradu” (Luka 10,1-12).

Dana 8. lipnja 1991., Marija nas je preko oca Gobbija potakla da budemo odlučni u svojoj ulozi “Apostola Posljednjih vremenâ.” Kada je riječ o vjeri, nema razlike između poruke Evanđeljâ i Marijinih govora Svećeničkom marijanskom pokretu. Marija je rekla: “Kao apostoli posljednjih vremenâ, morate hrabro navješćivati istine katoličke vjere; snažno propovijedati Evanđelje, te odlučno raskrinkavati pogibeljna krivovjerja koja se stavljaju pod krinku istine, kako bi bolje zavodila umove i tako veliki broj moje djece odvodila od istinske vjere.
“Kao apostoli posljednjih vremenâ, morate, s jakošću malenih, izdržati oholu snagu velikih i učenih, koji su, zavedeni lažnom znanošću i ispraznom slavom, razderali Isusovo Evanđelje na komadiće, iznoseći njegovo tumačenje koje je racionalističko, humanističko i posve krivo.”

Uloga je apostola propovijedati Evanđelje svim sredstvima i talentima koji su mu podareni. Neki su proroci, učitelji, pastiri i evangelizatori. Dani usputnoga obdržavanja naše vjere, nalik su danima otključanih vrata – stvar su prošlosti. Danas je potrebno poznavati svoju vjeru, jer ćemo u protivnom biti bacani poput maloga čamčića u olujnoj noći. Žito se odvaja od kukolja i pečat se Neba stavlja na čela onih koji su s Bogom (Otkrivenje 7,3-4). Poruke se Evanđelja i mistikâ podudaraju. Vatre su nas pravde sustigle, te su ozbiljnost i žurnost Nebeskih poruka dosegle dosad nezapamćenu razinu.

izvor: ‘Grmljavina pravde’

3,288 total views, 4 views today

Facebook Comments

Admin

1 Comment

  1. Avatar
    Krunoslav Regvar veljača 26, 2018

    Lijepi znaci vjere, kakvotni i dobro organizirani katolički digitalni sadržaji!

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: