Vijesti

Konačna bitka kod Armageddona – Mihael i njegovi vjerni anđeli pobjeđuju ( Video)

Rat u Otkrivenju nije bilo kakav rat, već konačni rat.
 Ivan opisuje rat koji je i izvansvjetski:»I nasta rat na nebu.

Futuristi kao što je Hal Lindsey tvrdili su da te pojedinosti doslovno odgovaraju bitci kojoj se svijet ubrzano primiče. Na sličan način neki katolički futuristi razabiru proročanstava iz Fatime i događaja koji su danas u vijestima.
Možda će se sve apokaliptične pojedinosti odigrati, na ovaj ili onaj način, kada Bog privede kraju ovo doba.
Na posljetku, predviđanja mogu biti od iznimne važnosti onima koji budu živjeli u vrijeme konačne bitke.
– Koliko skoro je »uskoro«?
Danas većina nas povezuje »uskoro« s ponovnim dolaskom Isusa Krista na kraju vremena. To je svakako ispravno – i Ivan i Isus govorili su o kraju povijesti.
U Knjizi Otkrivenja jasno je da, premda se svaki vjernik mora boriti protiv moćnih nadnaravnih sila, nijedan se kršćanin ne bori sam. Do kraja vremena, Mihael i njegovi vjerni anđeli bore se na strani Crkve – a to je, kako nam pokazuje Otkrivenje, strana koja pobjeđuje.
Zanimljivost:
Armageddon je i američki film. Protagonisti su grupa bušača na naftnoj platformi koju NASA angažira za svemirsku misiju čiji je cilj neutralizirati asteroid koji prijeti uništenjem Zemlje.
Izuzetno kvalitetan glumački ansambl, visoka produkcija, uključujući hit-pjesmu I Don’t Want to Miss a Thing su Armageddon učinili najgledanijim filmom 1998. godine.


Izvori više dobrih priloga na : https://www.facebook.com/Rastimo-u-vjeri-1733177723562765

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Katedralna crkva Izgrađena je na inicijativu nadbiskupa Josipa Stadlera, koji…