KATOLIČKI EGZORCISTI: Objavljena knjiga za prizivanje demona nije za igru, opasna je i vabi najmlađe

Najnovija zabava za djecu starosti od pet do deset godina bi trebala biti kanadska knjiga s kojom se prizivaju demoni. Knjiga se pod imenom “Dječja knjiga demona” prodaje čak i na Amazonu i supermarketima najvećeg američkog prodajnog lanca Walmarta za malo više od 10 dolara.


Da nije riječ o pukoj zabavi, govori i činjenica kako je sam tvorac ove knjige koju je namijenio djeci, Aaron Leighton pronašao inspiraciju nakon što je precrtavao demonske pečate iz crnomagijske knjige “Goetia” koja je prvi put objavljena tijekom XVII. vijeka u Britaniji, a nakon toga je kroz pripadnike masonskih loža postala popularna u Sjedinjenim Državama, piše Dnevno.hr.

Na primjer uz pomoć crtanja pečata, dijete se uči kako prizvati demona “Hipnosa” s kojim će roditelje ili prijatelje podvrgnuti svojoj volji, kako bi dobio što želi, recimo igračku i slično.

U knjizi također stoji kako “djeca na jednostavan i zaigran način” mogu ostvariti sve svoje želje tako što će dozivanjem demona postati “ekstra pametna” i gotovo “svemoguća” te da će moći nadmudriti starije ako “ne žele ići u školu” ili ako “ne žele obavljati druge zadatke”.

Knjiga je uznemirila i katoličke egzorciste, a međunarodna grupa egzorcista koju predvodi don Francesco Bamonte je početkom prosinca objavila izjavu u kojoj stoji:

Nema igranja s demonima. Tko god poziva djecu na prizivanje demona je poput osobe koja im je u ruke stavila ručnu bombu da bi se s njom igrala. Prije ili kasnije djeca će izvući osigurač i bombe će im eksplodirati u rukama.

Vatikanski egzorcisti zaključuju:

Tko god poziva djecu na prizivanje demona je “već saveznik demona”.

 

 

Izvor:medjugorje-info.com


 2,228 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.