Kampanja “Muževi, ljubite svoje žene” kreće 1. ožujka

Bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak susreo se 1. veljače s nacionalnim voditeljem inicijative “40 dana za život” Antom Čaljkušićem i dvojicom predstavnika grada Bjelovara voditeljem Željkom Manjkasem te Zlatkom Haramincem.

Bjelovar, (IKA) – Bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak susreo se 1. veljače s nacionalnim voditeljem inicijative “40 dana za život” Antom Čaljkušićem i dvojicom predstavnika grada Bjelovara voditeljem Željkom Manjkasem te Zlatkom Haramincem.
Osim o spašenim životima u gradu Bjelovaru, predstavnici inicijative obavijestili su biskupa Huzjaka o novome projektu udruge “Hrvatska za Život” pod kojom inicijativa djeluje. Protekle godine u Vukovaru pokrenut je program iscjeljenja rana pobačaja utemeljen na biblijskim studijama koji se sada širi u nekoliko hrvatskih gradova. Program “Opravdane i oslobođene” iscjeljuje rane od postabortivnog sindorma koji nastaje uslijed iskustva namjernog ili spontanog pobačaja.

Udruga će između ostaloga održavati i mjesečne susrete u jednoj kući u okolici Karlovca za roditelje koji ne mogu imati djecu te duhovne vježbe za sudionike inicijative.
Biskup je dao potporu inicijativi, istaknuvši pri tome snažnu djelotvornost molitve i ljepotu prisutnosti među onima koji se nalaze u problemima, u muci, u teškim životnim situacijama. Biskup Huzjak pohvalio je narav i otvorenost inicijative prema drugim vjeroispovijestima.

 

Nacionalni voditelj Čaljkušić najavio je novu kampanju koja kreće 1. ožujka pod geslom “Muževi, ljubite svoje žene” i bit će posvećena osvješćivanju muškaraca o njihovoj važnoj ulozi u braku i obitelji te svetosti na koju su pozvani živjeti.

 

Autor/foto: IKA

1,729 total views, 3 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

  No comments!

  There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

  Leave reply

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  %d blogeri kao ovaj: