Izdvojeni članak

Kada Boga uključiš u svoj svakodnevni život! Budeti lakše nego bez Njega.

Dublje odnose. Snažnija iskustva. Sve postaje nekako smislenije. Ne nestaju svi tvoji problemi preko noći, ali se preko noći pronalaze rješenja za njih. Jer ih tražiš s Bogom. Jer pitaš Boga za savjet. U molitvi. U čitanju Svetoga pisma. U osluškivanju vlastitoga srca.

Ima nešto u tome kad Boga uključiš u današnji dan. Taj tvoj današnji dan više je od običnog vremena. I onoga što činiš u njemu. Jer hodaš s Bogom. Otkrivaš svijet za kojega nikada nisi znao da postoji a uvijek ti je bio tu pred očima. Pronalaziš neke skrivene razloge i logiku u svemu što ti se nekoć činilo bez razloga i bez logike. Znaš li zašto? Bog je ona poveznica koja sve točkice tvoga života spaja u jednu cjelinu.

Kad uključiš Boga u svakodnevni život odjednom pred tobom iskrsavju mogućnosti za koje nisi ni znao da postoje. Ne razmišljaš više što će reći drugi, kako će tko to gledati već prije svega promatraš stvari samo u Božjim očima. Možeš li danas biti malo bolji, jednostavniji, hrabriji, otvoreniji drugome, humaniji, ovisi samo o tebi i tvojoj odluci da da uvijek i u svakoj situaciji poslušaš svoj glas savjesti i vodiš se njime.

Ima nešto u tome kad Boga uključiš u svoj svakodnevni život. Na jednom si novom početku. Velikom početku nakon kojega više ništa neće biti isto.  Sve rane odjednom dobivaju zacjeljenje. Istina, ne nestaju za tren ali malo po malo postaješ svjestan da se tvoji ožiljci smanjuju jer ih Bog liječi. Njegova blizina otvara ti nove puteve. Za sve što si nekoć govorio da je bez izlaza sada vidiš izlaz. A taj izlaz je sam Bog.

Mario Žuvela


Autor: duhovnost.net

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Poruka Isusa Krista za cijeli svijet da se vrate na…