Molitve

Kad se nađete u problemu ili teškoćama otac James Manjackal preporučuje ovu molitvu

Kad se suočavamo s problemima, bolestima, gubicima i pogreškama, nemojmo misliti da su one Gospodinu nepoznate. Sve je to dio Njegova plana. Naš je Bog dobar Bog i On zlo može izvesti na dobro. Poput apostola iz prvih kršćanskih vremena moramo se čvrsto držati Krista, molitva i ne gubeći srčanost predati se volji Božjoj (v. Dj 4, 24-27).

Molitva

Moj Gospodine, znam da su neuspjesi, bolesti, gubici i problemi dio Tvog spasiteljskog plana za moj život. Zato Ti zahvaljujem i slavim Te za sve njih. Molim Te da mi pritekneš u pomoć da se mogu suočiti s problemima koji me čekaju. Ti ih preuzmi Gospodine i preobrazi ih da postanu na dobrobit i ozdravljenje meni i mojoj obitelji.
Dobri moj Isuse, sva moja nada i pouzdanje su u Tebi, pošalji Duha Svetoga u moje srce, da mogu u trenucima žalosti i patnje uvijek zazivati ​​Tvoje Ime. Daruj mi milost da Te u svemu mogu slaviti; Tvoja mi je milost dovoljna. Čuvaj me blizu svog svetog srca i osnaži me da Ti pjevam hvale i kad me nevolje snađu. Slavim Te Isuse, hvalim Te Gospodine!

Pročitaj iz Svetog pisma: Heb 12, 1-13; Dj 4 1-31; Ps 25;
(Dobro je hvaliti i slaviti Isusa u svim svojim problemima, teškoćama, gubicima i tjeskobama. Djela milosrđa i davanje desetine za promicanje evangelizacije također su hvalevrijedna. Ako od svoga dobra daje za Gospodnji posao, On će ti uzvratiti obilnim blagoslovima).

Dajte i dat će vam se mjera dobra, nabijena, natresena, preobilna dat će se u krilo vaše jer mjerom kojom mjerite vama će se uzvratiti mjeriti. (Lk 6, 38).


Izvor: duhovnost.net

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Mnogi danas posjećuju grobove i pale svijeće, te se sjećaju…