Vijesti

Kad ljudi precijene izgled počinju se pitati zašto ne razumiju ono što se događa u njima!

Izgled je danas precijenjen. Veoma precijenjen. Postavljeni su tako uski okviri onoga što se smatra idealnim.

Otpišite sve to! Ignorirajte ono što drugi govore. Bitno je ono kako se osjećate, a godine su ionako samo broj. Ako vam je u vašoj koži udobno, a nema razloga da ne bude, ništa ostalo nije bitno. Ne opterećujte se borama, one su dale značaj vašem životu. Ne opterećujte se gubitkom mnogih sposobnosti, one su vas dovele brojnim ciljevima. Možete biti ponosni na sebe.

Tko kaže da morate izgledati mlađe od svojih godina, ili ako ste premladi izgledati odraslije. Izgled je samo jedna komponenta osobe i to ona manje važna. Kada život provodite sa osobom idealna izgleda ali teške osobnosti tek tada ćete shvatiti koliko je izgled manje bitan. Budite dovoljno jaki da odete od onih kojima je izgled jedini način da zadrže nekoga. Pitate li se što je sa dušom, jer ona će prije ili kasnije početi tražiti svoje.

Nemojte misliti da je izgled sve na svijetu, a da ćete karakter neke osobe s vremenom popraviti. Stvari stoje drugačije. Nakon nekog vremena propast će i idealan izgled a karakter će se još više pogoršati. Ne možete nikoga mijenjati osim samoga sebe. Ukoliko želite svoj život vezati uz neku osobu onda slušajte signale svih dijelova svoga bića kada se nalazite u društvu te osobe. Kakve vam osjećaje budi ta osoba, koliko duboke?

Duša je ono na što se valja usmjeriti, osobnost, karakter. Karakter nije samo nešto s čime se rađamo, on se može izgraditi, ojačati, oplemeniti. Kada počnete gledati onim drugim očima shvatite koliko je svijet složen i kako pojavnost stvari nije nešto za što se možete definitivno uhvatiti, ona je danas ovakva, sutra onakva. Radite na sebi a onda ćete i privući osobe koje rade to isto i vidjet ćete koliko vaš zajednički život može biti prekrasan i lijep.

Mario Žuvela


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ohrabrenje za sve. 1. Na prvom mjestu trebamo biti zahvalni…