Aktualno

“John Lennon je prodao svoju dušu VRAGU zbog…” – don Josip Radić

Kultni pop rock sastav The Beatlesi, stekli su svjetsku slavu koja traje i dan danas. Jedan su od najkomercijalnijih, najuspješnijih i najpopularnijih sastava u povijesti rock glazbe. Generacije su odrasle slušajući izvedbe Jonha Lennona, Paul McCartneya, Georgea Harrisona i Ringo Starra.


Njihove legendarne pjesme pjevuše se i dan danas, “Let it be, Yesterday, Yellow Submarine, Love me do…”
  Međutim, megapopularnost, novac i slavu, duguju stvorenju koje zavodi od postanka čovjeka. Sotona otvoreno kaže Isusu, nakon što mu je pokazao slavu i bogatstvo svih svjetskih kraljevstava “Sve ću ti to dati, ako mi se ničice pokloniš” (Mt. 4, 9). Time Sotona pokazuje na koji način “lovi svojim mrežama zla”, sve ljude ovoga svijeta.   Isus nam pokazuje kako se oduprijeti, i to ovim riječima: “Odlazi, Sotono! Ta pisano je: Gospodinu, Bogu svom se klanjaj i njemu jedinom služi!” (Mt. 4, 10).
  The Beatlesi gostuju u televizijskoj emisiji Ed Sullivana, koju gleda rekordnih 70 milijuna gledatelja. Turnejama po Aziji, Australiji, SAD-u u potpunosti su pokazali koliko su popularni u svijetu. Na svakom koraku čuvali su ih brojni tjelohranitelji i policija. Djevojke i žene padale su u nesvijest dok bi ih gledale i slušale. Histerično čupanje kose i urlanje brojnih obožavateljica pratilo ih je na svakom koraku. Da li je sve to bilo “bez Vraga”!?
  Najpopularniji član The Beatlesa, John Lennon, odrastao je u disfunkcionalnoj obitelji. Otac ih je napustio, pa se nakon godina “lutanja” vratio, ali gospođa Lennon odbija živjeti s njim. John Lennon živi sa tetom, koja skrbi o njemu. Kad je imao sedamnaest godina, pred tetinom kućom, njegova majka pogine u prometnoj nesreći. John je talentiran za slikanje, međutim, daje se u glazbene vode i postaje jedan od osnivača legendarnih The Beatlesa.
  Don Josip Radić, župnik Polače, mjesta u zadarskom zaleđu, ovako nam govori o John Lennonu: “Svakome će Đavao ponuditi lažni sjaj. Ponekad sasvim otvoreno. Svakome kaže: “Samo daj mi svoju dušu! Daj mi svoje tijelo! Daj mi svoje preobraženje! Daj mi svoje povjerenje!” To Đavao govori ovome svijetu: “Daj mi svoje povjerenje!”
  Primjer. Najslavnija rock grupa “The Beatlesi”. Poznato je, da je njihov glavni član, John Lennon, bio vrlo zainteresiran za okultizam i da je bio na spiritističkim sastancima. Za one koji ne znaju, to je stupanje u kontakt s Đavlom. To je spiritizam. Lennon je rekao: “Znam da će Beatlesi imati uspjeha kao ni jedna druga grupa. Točno to znam, jer sam za taj uspjeh svoju dušu prodao Đavlu!”
  Popularnost ove grupe bila je zaista nevjerojatna. Samo do 1973. godine, prodano je 125 milijuna “singlica” sa njihovom glazbom.
John Lennon napisao je pjesmu u kojoj doslovno izražava svoje štovanje Sotoni. Međutim, 8. prosinca 1980., u tajanstvenim okolnostima, njega je ubio njegov obožavatelj. Motiv ubojstva pripisao je glasovima i Vragu koji su ga na to prisilili. Njegov obožavatelj se poziva na to da je bio prisiljen od Vraga, ubiti svog idola!”
  Međutim, don Josip Radić, nije jedini koji upozorava na djelovanje Đavla preko ovog megapopoularnog rock sastava. Francesco Vaiasuso, bio je teško, teško opsjednut. On sâm svjedoči da je bio opsjednut sa preko 900 000 demona, koji su mu zagorčavali život od djetinjstva.
  Mogli ste poslušati njegovo svjedočanstvo na Laudato tv, u Splitu, Zagrebu te Međugorju.
Nad njim su molili mnogi egzorcisti, nad njim je molio i glavni vatikanski egzorcist, Gabriel Amorth. Naposljetku dolazi na obred egzorcizma kod poznatog egzorcista Rufusa Pereira, koji je imao značajan utjecaj na Francescovo konačno oslobođenje od demonskog opsjednuća.
  Jednom je demon urlao iz njega: “Ja sam zaslužan za ogromnu slavu Beatlesa!”
  Potičem vas da poslušate nagovor don Josipa Radića: “PRAVA I LAŽNA SLAVA! Jednu nudi Bog, a drugu svijet i đavao!” Te ako niste imali prilike da poslušate svjedočanstvo Francesca Vaiasusa.
  Pomolimo se za naše drage časne sestre, svećenike, biskupe, kardinale i papu Franju. Isuse, milosrdni Isuse, Sine Boga živoga, Hvala Ti što nam ih šalješ.

ISUSE, UZDAM SE U TEBE!
Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!
Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Frane Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ignacije Loyola, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Dominiče Savio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Toma Akvinski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveta Bernardice, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Blaženi Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Blaženi Michael Sopočko, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Blažena Aleksandrina, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Slugo Božji Ante Antiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Tekst pripremio: Brat Ivan
(Visited 141 times, 4 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Za desetak dana Pagom će prvi put nakon 1945. proći…