JERUZALEM, Neobičan fenomen na nebu popraćen zvucima truba

Ovih dana pojavljuju se snimke okruglog oblaka na nebu iznad Jeruzalema i zvuci truba koje su se od nekud čule u trenutku kada su se pojavili čudni oblaci na nebu. Svako koji ih je čuo može se složiti da zvuče vrlo čudno i neobično.


Za mnoge kršćane, ovaj fenomen zvukova sličan zvuku truba, sličan je odjecima trublji koje su se spominju u Otkrivenju prije drugog dolaska Isusa Krista.

Najjnoviji zvukovi dopiru iz neba snimljeni su 1. listopada u Jeruzalemu, a to su potvrdili i građani koji žive na snimljenom području. S obzirom da se radi o Jeruzalemu, sve više ljudi smatra da je ovo znak koji upozorava cijeli svijet. Na video snimku vidljiv je čudan oblak iz koga dopiru neobični zvukovi.

 

U posljednje dane, govori Bog: Izlit ću Duha svoga na svako tijelo i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će mladići gledati viđenja, a starci vaši sne sanjati. Čak ću i na sluge i sluškinje svoje izliti Duha svojeg u dane one i proricat će. Pokazat ću čudesa na nebu gore i znamenja na zemlji dolje, krv i oganj i stupove dima. Sunce će se prometnut u tminu, a mjesec u krv prije nego svane Dan Gospodnji velik i slavan. I tko god prizove ime Gospodnje bit će spašen. (Djela apostolska 2,17-21)

A onaj dan i onaj čas ne zna nitko, ni anđeli na nebu ni Sin, nego samo Otac. (Marko 13,32)

 

POGLEDAJTE VIDEO ZAPISE KOJI SU SNIMLJENI S RAZLIČITIH MJESTA U JERUZALEMU

 

 

25,501 total views, 2 views today

Komentar

2 komentara

  1. Avatar
    Lana ožujak 16, 2017

    Kad se samo sjetim tih Isusovih rijeci o dolasku nije mi svejedno…pitam se sta ce sa nama bit,ocemo se uspit spasit,na koji nacin cemo biti kaznjeni,sta ce bit sa mojom familijom i s ostatkom svijeta

  2. Avatar
    Lana ožujak 16, 2017

    Moguce,najezila sam se…bdijte i molite jer neznate ni dana ni casa…

Postavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: