Međugorje

Jedna od najozbiljnija poruka koja nam je ikada dala. Marija je tužna


Gospa svaki mjesec 25. donosi poruku sa neba, ovaj put je jako tužna i prenijela je preko vidjelica posebnu poruka za ovo vrijeme u koje se nalazimo.

Svakog 25. u mjesecu, po običaju, međugorska vidjelica Marija razgovara s ocem Liviom s Radio Marije o mjesečnoj poruci Kraljice mira.

I ovom prilikom otac Livio priznaje da je duboko potresen Gospinom porukom od 25. veljače 2022.

Svoje je emitiranje otvorio govoreći svojim slušateljima: “Dragi prijatelji, poruka Kraljice mira otkriva veliku opasnost koja se nadvila nad svijetom zbog Sotone koji svojom snagom smrti, mržnje i straha udara na zemlju. Zaista postoji velika zabrinutost u svijet nad novim ratom o kojem znamo kako je počeo, ali ne i kako će završiti.

Otac Livio je tada rekao Mariji: „Ovo je jedna od najozbiljnijih poruka koje nam je Gospa ikada dala. Ova poruka ima nove odlomke koje sam prvi put pronašao!

Gospa kaže: „Pomozite mi molitvom, dječice, da Sotona ne pobijedi. Njegova moć smrti, mržnje i straha je posjetila zemlju.” To je prvi put da je upotrijebila izraz da je “Sotona… posjetio je zemlju”. Koje je značenje ovog snažnog izraza? Misli li ona da je Sotona otkopčan i, kako je rekla u poruci od 25. ožujka 2020., čini se da Sotona vlada?

Marija: „Da, to je ozbiljna poruka, ali i poruka u kojoj nas Gospa uključuje i kaže „molimo se zajedno“ da kaže da je s nama i da nam želi pomoći, voditi nas!

Nadamo se da je njezina prisutnost tijekom ovih četrdeset godina znak mira i njezina trijumfa kao “Kraljice mira” jer je Sotona, nažalost, “pohodio zemlju svojom mržnjom i snagom smrti” kako kaže Gospa.

U ovom trenutku moramo biti sjedinjeni s Bogom i Gospom i tražiti tu milost da sila Sotone, mržnje, smrti i straha ne prevlada. Danas vidimo kako se sve više ljudi okreće od Boga i njegovih zapovijedi.

O. Livio: Slušaj Marjia, današnja nas poruka navodi da pomislimo da je Gospa u ovom trenutku posebno zabrinuta. Kako je Gospa bila danas dok vam je slala poruku?

Gospa je bila ozbiljna, a i ja sam bio malo tužan što je vidim tako ozbiljnu. Počeo sam razmišljati negativno, ali tada je u mom srcu prevladala nada i radost jer sam rekao: “Gospa je s nama i ne napušta nas, Ona to neće učiniti, Ona nas vodi.”

FL Pa Marjia hvala ti puno, vidim da si i ti malo propatila za ovu poruku ali na kraju kažemo: “Gospa je s nama”. Sotona je tu, ali tu je Gospa. Sotona je sila koja laže; Marija ima beskrajnu Ljubav i to nam mora dati povjerenje.

Da, svjesni smo da zlo postoji, ali ono neće pobijediti, jer smo oruđe mira molitvom, svojim djelovanjem i svojim životom.

Hvala vam

Pročitajmo sada Gospinu poruku od 25. veljače u cijelosti.

Draga djeco! Ja sam s vama i molimo se zajedno. Pomozite mi molitvom, dječice, da Sotona ne pobijedi. Njegova moć smrti, mržnje i straha posjetila je zemlju. Zato, dječice, vratite se Bogu i molitvi, postu i odricanju, za sve one koji su potlačeni, siromašni i nemaju glasa na ovom svijetu bez Boga. Dječice, ako se ne vratite Bogu i Njegovim zapovijedima, nemate budućnosti. Zato me je poslao k vama da vas vodim. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.”


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svi smo mi zaštićeni od Boga ako smo kršćanina i…