Međugorje

Jedna od najdužih poruka koju je rekla Gospa vidjelicama u Međugorju “To je jedini put spasenje prema Isusu”

Svake poruke koje prenose Vidjelica od Gospe budu većinom kratke i jednostavne i jake. Mnogi kažu da ima jedna najduža poruka od početka prvog ukazanja .


Dana 2. siječnja 2017. Gospa je Mirjani dala poruku za koju vjerujemo da je najduža javna poruka upućena jednoj vidjelici od početka ukazanja.

Ovo je prekrasna poruka i ovdje u Mystic Postu volimo je redovito čitati.
Ove riječi iz Heavea donijet će radost i nadu svima koji dožive ovu moćnu poruku.

Gospa je rekla: „ Draga djeco, Moj Sin je bio izvor ljubavi i svjetla kada je govorio na zemlji ljudima svih naroda. Moji apostoli, slijedite Njegovo svjetlo. Ovo nije lako. Mora da si mali. Morate se učiniti manjim od drugih; uz pomoć vjere biti ispunjen Njegovom ljubavlju.

Niti jedna osoba na zemlji ne može doživjeti čudesno iskustvo bez vjere. Ja sam s vama. Javljam vam se ovim dolascima, ovim riječima; Želim vam svjedočiti svoju ljubav i majčinsku brigu. Djeco moja, ne gubite vrijeme postavljajući pitanja na koja nikada nećete dobiti odgovor. Na kraju vašeg putovanjana zemlji dat će ti ih Otac nebeski. Uvijek znaj da Bog sve zna; Bog vidi, Bog ljubi.

Moj najdraži Sin osvjetljava živote, razgoni tamu; a moja majčinska ljubav koja me nosi k tebi je neizreciva, tajanstvena ali stvarna. Izražavam ti svoje osjećaje: ljubav, razumijevanje i majčinsku dobrohotnost. Od vas, moji apostoli, tražim vaše ruže molitve koje trebaju biti djela ljubavi.

Mojem majčinskom srcu ovo su najdraže molitve. Nudim ih svome Sinu koji je rođen za vas. On vas gleda i čuje. Uvijek smo blizu vas. To je ljubav koja poziva, spaja, obraća, ohrabruje i ispunjava. Stoga, moji apostoli, uvijek ljubite jedni druge, a iznad svega ljubite moga Sina.

To je jedini put do spasenja, do vječnog života. Ovo je moja najdraža molitva koja ispunjava moje srce najljepšim mirisom ruža.
Molite, uvijek molite za svoje pastire da imaju snage biti svjetlo moga Sina. Hvala vam.


Izvor: Mystic/ autor: Rastimo u Vjeri.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Naš dragi fra Ivo Pavić često moli ovu molitvu, na…