Kada je Isus u tvojoj blizini onda su i njegova čuda tu negdje

Ne treba ti puno dokaza, mnogo važnije je otvoriti oči srca za mjeru njegove ljubavi koju ti daje u svim stvorenjima i svem stvorenom svijetu. Ne trebaš njega puno tražiti, više trebaš sebe prilagođavati da prepoznaš sve ono što ti je dano kao dar ljubavi. Više trebaš svoju narav preobražavati da ono u što si povjerovao živiš svakoga dana svoga života.

Kada je Isus u tvojoj blizini onda su i njegova čuda tu negdje. Čuda opraštanja onome tko te povrijedio i kome želiš dati novu šansu. Čuda kada shvatiš da on ne traži od tebe neki perfekcionizam već srce koje će ići njegovim putem i vršiti njegovu volju. On ne gleda tvoju prošlost, jer ni ti više ne živiš u njoj, on gleda samo ono što si sada spreman učiniti i tu ti daje snagu potrebnu za ovaj dan koji je pred tobom.

Kada je Isus u tvojoj blizini onda su i njegova čuda tu negdje. Čuda kada usprkos krizama i odbacivanjima pronalaziš u sebi snagu da ideš naprijed i kada se pitaš odakle ti ta snaga da ideš putem od kojeg su drugi odustali, i tada shvaćaš da to nije tvoja zasluga već njegova snaga. A sve je tako jednostavno: gdje započne tvoja vjera u njega, završava tvoja briga zbog svijeta i bojazan da neće sve biti onako kako treba.

Kada je Isus u tvojoj blizini onda su i njegova čuda tu negdje. On vodi, ne vodiš više ti. Ali vodstvo sebe treba prepustiti i prestati mu se opirati. Tek kada to učiniš i upoznaš ga tako dobro, shvatit ćeš koliko si vremena bio stranac sam sebi, nepoznanica i enigma. Kada je Isus u tvoj blizini prestaješ razmišljati o odustajanju u teškim trenucima jer shvaćaš da ti on pomaže nositi tvoj križ i da je sve to dio njegovog plana kojeg ćeš jednom u potpunosti razumijeti.

 

Autor :Mario Žuvela

2,804 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: