Izdvojeni članak

‘Isus mi je vratio u život’: Liječnici koju su proglasili mrtvom djevojku, ustala iz kreveta i oživila

Nakon 6 dana kome liječnici su potvrdili da je Lydia umrla, a onda…


Duh! Duh! – Netko je vikao kada se 14-godišnja djevojčica, koja je već proglašena mrtvom i koja je bila pokrivena bijelom plahtom, odjednom pomaknula.

Djevojčica imenom Lydia, koja je kćer misionara Yoonusa u sklopu Bibles for Mideast pokreta, bila je žrtva ženskog genitalnog sakaćenja (ŽGS) koje je pošlo po krivu.

Radikalni islamisti su je oteli na putu kući u zapadnoj Africi. Lydiu su tada odvukli u obližnju kuću i podvrgli brutalnom ŽGS-u. Kasnije su ju žurno prevezli u bolnicu.

Nakon 6 dana kome liječnici su potvrdili da je Lydia umrla. Ožalošćeni članovi obitelji i drugi vjernici su se okupili u bolnici da bi ju zadnji puta pogledali. Liječnici, sestre i ostalo osoblje su bili isto tako prisutnu.

Odjednom se tkanina koja ju je pokrivala počela tresti. Nekoliko trenutaka kasnije, na iznenađenje svih, Lydia je ustala i radosno izjavila: „Mama, naš Gospodin Isus, naš Gospodin Isus Krist!“

Isprva su svi posustali u strahu, mislili su da su ugledali duha.

No Lydia ih je utješila i rekla „Majko, ja sam, Lydia … a ne duh.“

„Živa sam! Isus mi je vratio život i izliječio me!“ rekla je ljudima oko nje koji su bili zapanjeni.

Lydia je jasno opisala što se dogodilo.

„Moja je duša napustila tijelo i bila sam mrtva. Anđeli su došli da me odvedu u nebo. No Isus se pojavio ispred mene i rekao ‘Ne mogu okrenuti leđa molitvama moje djece. Moje su oči usmjerene na moju djecu i uši su mi otvorene za njihovu molitvu. Stoga ti vraćam tvoj život jer moć nad smrću pripada meni. Idi, i budi moj svjedok.’“ Isus joj je rekao da prenese poruku svijetu.

Isus je tada dahnuo u moje nosnice i moja je duša ušla. Tada je svojim rukama, koje su imale ožiljke od čavala, prešao preko mojeg tijela i potpuno me izliječio!“, rekla je Lydia, prenio je Christian Today.


Autor: Rastimo u vjeri.com

(Visited 28 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ljudsko nam iskustvo pokazuje da u svijetu postoji zlo i…