Crkva u svijetu

Isus Krist se ukazuje i ostavlja važnu poruku: Morate pomoći ljudima, da se vrate na pravi put jel isteče vrijeme u ovom svijetu

Samo evanđelje nas uči da ljudima svjedočimo o Bogu i poziva nas na obraćenje vjere i pokajanje koje Gospodin traži. Isus ostavlja važnu poruku kako bi upozorio svijet da njegovo vrijeme se bliži dolasku a tako i vrijeme isteče brzo.


Poziva da još snažno svjedočimo i da ljude vratimo na put istina i život, jel ko se obrati na vrijeme biti će spašeni i uživat će u nebeskom domu. odluka je na vama.

Vaša je misija svjedočiti me. Učinite to u svakoj prilici.

Potražite takve mogućnosti ili ih stvorite.

Morate pomoći ljudima. A potrebno je požuriti kako bi uspjeli prije nego što istekne vrijeme koje im je dano. Prije nego što istekne vrijeme dano ovom svijetu. Ovo je vrijeme kratko.

Svrha rada sotoninih sluga na svijetu je prevariti što više duša i baciti ih u ponor Zloga. Život na zemlji priprema je za vječni život, a ujedno i slobodan izbor kvalitete ovog života u sjedinjenju s Bogom ili sa Sotonom. Koristim Ljubav i Istinu, jer sam ja ljubavi istina, i vodim sve prema jedinstvu. Moj neprijatelj koristi mržnju i laži koje su bit njegovog bića i dovodi do kaosa. Stoga je potrebno nositi puni duhovni oklop koji spominje sv. Pavao u (Ef 6,10-18), te odbaciti sve što ima čak i izgled zla.

Područja života koja su posebno napadnuta su srce, um i tijelo. Srce kroz ponos, taštinu, tvrdoglavost, strah, odbacivanje duhovnosti, vulgarnost, sebičnost. Um kroz glupost, površnost, zabludu, laži, nepovjerenje, neznanje. Tijelo koje prepoznaju kao najvišu vrijednost. Žensko tijelo – kroz njegovu komercijalizaciju i kao izvor zabave. […]

Plodovi su vidljivi svim ljudima, premda se sustavno smanjuje osjetljivost, anestezija i produbljuje se osjećaj bespomoćnosti kako bi se navikli na izopačenost, zlo, okrutnost i sve to smatrali normalnim ili čak simptomima civilizacijskog napretka … To totalno zavarava ljude i gura ih u usta Sotoni, pa čak i tjera da sami odu tamo.

Vi, moja vjerna djeco, pozvani ste pobijediti sa mnom i Marijom svojim povjerenjem i herojskom žrtvom, sudjelovati u obnovi lica zemlje i u Mojem trijumfu u ljudskim dušama.

Prevladaće Bezgrješno Srce moje majke. Ona je Majka Crkve koja je uvijek sveta bez obzira na grijehe i izdaje mnogih djece Crkve. Ja sam svetost Crkve, Moji apostoli, Moje odane sluge, koji su u žrtvi mučeništva temelj i zid i strop Moga Hrama. U njoj sam živ i istinit i u njoj kroz svoje sluge njegujem svoju djecu, obnavljam život i vodim ih u Očev dom.

Moja Crkva pati, kao što sam i ja trpio, ranjena je i krvari, kao što sam i ja bio ranjen, i kako sam svojom krvlju obilježio put do Golgote. I to se pljuje i skrnavi, kao što je Moje tijelo pljuvano i tučeno. I posrće i pada, kao što sam i ja pod teretom križa, jer također nosi križ Moje djece kroz godine i vijekove. I ona ustaje i odlazi na uskrsnuće kroz Golgotu i raspeće brojnih svetaca. Ali vrata pakla neće je nadvladati, jer ju mudrost i snaga Božjeg Duha vode kroz srce i um Moga upravitelja na zemlji i njegovih vjernih suradnika. […]

Put do spasenja vodi kroz pročišćavanje sotonskog otrova izvornog grijeha svijeta i svakog djeteta ove zemlje. Dogodit će se čišćenje koje će na vidjelo iznijeti Božju Istinu ali i laži djece tame, a svaki će čovjek, prema svojoj volji, suočen s ovom Istinom morati izabrati ili Kraljevstvo Moga Oca ili se dati za vječnost ocu laži. I svijet će biti oslobođen paukove mreže Velike bludnice, Crkve Antikrista i onih koji su joj služili među Mojom djecom.

Marija je ta kroz koju preporod moje Crkve prolazi tako da zasija punim sjajem Božje svetosti. Sadašnje vrijeme traži od djece herojsku istinu, vjeru, nadu i ljubav. Moramo prepoznati znakove vremena u svjetlu molitve i Božje riječi i ispuniti pozive Moje Majke i pozive Mog voljenog sluge Ivana Pavla II, te moliti i pokajati se u namjeri da spasimo Moju izgubljenu djecu.

Krunica je arka spasenja
Danas, kao nekada nad Jeruzalemom, Isus plače nad cijelim svijetom. Kako je plakao zbog Sodome i Gomore, od kojih je današnji svijet inferioran.

Kao i u prošlosti, Bog je spasio ljude koji su mu bili vjerni i nisu se oskvrnili grijehom, tako i sada želi spasiti one koji čuvaju Njegovu Ljubav. Ono što je arka bila za Noinu obitelj, što je bila intervenicja i spašavanje lota prije razaranja Sodome, danas je krunica.

Krunica recitirana s Marijom pred Milosrdnim Isusovim Srcem spas je poput arke za vašu dušu i duše onih koje želite spasiti od bujice zla koja je preplavila svijet.

Krunica će vas odvesti dalje od onoga što treba spaliti, tako da više neće uništavati ljudske duše stvorene za svetost u Bogu.

Vrijeme žrtve Crkve

Kršćani i Crkva moraju biti razapeti da bi se Moja žrtva ispunila i da bi čovječanstvo uskrsnulo u Duhu Svetom. Ponovno ću umrijeti u svom narodu kako bi Duh Sveti mogao obnoviti čovječanstvo.

Postoji vrijeme za žrtvu Crkve – vrijeme za žrtvu kršćana. Vrijeme križne žrtve Moga tijela, a to je Crkva. Zato nam je potrebno svjedočanstvo vjere, molitve i poniženja kako bismo spasili čovječanstvo i svijet od predanja Sotoni. Crkva mora umrijeti da bi se ponovno rodila kroz uskrsnuće u punoj Božjoj snazi ​​i zasjala svjetlošću Duha Svetoga.

Ne boj se Križa. Stanite ispod njega s povjerenjem i s ljubavlju gledaj na predstojeću zoru Uskrsnuća.

Vrijeme milosti traje – to je vrijeme za obraćenje, za samorefleksiju, za spašavanje mnogih kroz žrtvu Mojih sinova i kćeri – djece Ljubavi. Svatko tko stoji ispod Križa, tko prihvati Križ, zajedno je s Marijom – Majkom Žalosti koja će pomoći ustrajati u Ljubavi i Darivanju.

Kroz nju ću se vratiti u svijet u sjaju i snazi ​kao Pobjednik i kao kralj.” – rekao je Isus mističarki Alicji Lenczewskoj čije poruke, koje je dobila putem mističnih objava imaju imperatur biskupa Henryka Wejmana.


Izvor: Vjera.hr

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Najveći kršćanski koncert koji je održan u subotu u Osijeku…