Duhovnost

Isus Krist može uništiti sotonske sile u vašem životu i osloboditi od svih zla koje postoje u svijetu.

Živimo od Božje milosti i Bog se uvijek bori za naš život. Đavao s druge strane pokušava zavesti tako što vas svodi na riječ Božju. Đavao vas može pokušati srušiti na mnogo načina.


Ako vam se ovo dogodi, znajte da vam je vrag za vratom i pokušava vas srušiti.

Nakon što je verbalno bio napadnut od čovjeka s demonom, Isus je rekao demonu: “Umukni i iziđi iz njega” (Lk 4,35). Na to je demon oborio čovjeka i izišao iz njega bez da ga je dalje mučio.

Kako bi to bilo da danas vjerujete kako se vaš brak ne može dalje kvariti? Kako bi to bilo da vjerujete da se vaša djeca, koja su daleko od Boga, mogu vratiti Gospodinu i upoznati ga?

1 Kad uopće ne moliš .

Đavao vas pokušava oboriti ako se ne molite. Ono što će đavao napasti je vaš molitveni život ako vas želi dovesti u svoju zamku. Molitva je ono što održava čvrstu vezu između čovjeka i Boga. Onog trenutka kada počnete primjećivati ​​nedostatak interesa za molitvu, to je jasan znak da vas neprijatelj pokušava napasti strategijom.

2 Ne zanima vas Božja riječ

Snažan temelj svakog kršćanstva izgrađen je na čvrstom temelju riječi i đavla možemo pobijediti samo riječju, a ne iskustvom. Ako ste bili osoba koja je bila dosljedna u riječi i nađete da gubite interes onda znajte da vas Sotona želi srušiti.

3 Izolirate se od drugih vjernika

Svaki put kad komuniciramo sa suvjernicima, naša vjera raste i postajemo ohrabreni na ovaj ili onaj način. Đavo vas pokušava srušiti ako primijetite da ste se počeli izolirati.

4 Kada ste prezauzeti da biste išli na crkvene službe.

Neki ljudi su previše zauzeti da bi se molili ili čak posjećivali crkvene službe. To je zapravo opasna stvar. Ako nađete da svoj rad stavljate na prvo mjesto, a Boga na posljednje, sigurno ćete postati ranjivi za đavolski napad.

5 Kad čak ni ne otvoriš svoju Bibliju za čitanje.

Ako otkrijete da niste zainteresirani za čitanje Biblije, čak i ako čitate, ništa ne razumijete, onda vas đavao pokušava napasti i srušiti.

Budimo jaki da nas vrag ne skine. Hvala, volim vas sve moje čitatelje i Bog vas blagoslovio.

6 Požuda i nemoral

7. Pretjerana ljubav prema novcu

izgubljeni sin se vratio kući! Isus je posredovao u njegovu životu i moj sin je promijenjen čovjek. Služi Bogu. Potpuno je drukčiji. Tu je radost, pouzdanje, neustrašivost. I vizija za njegovu budućnost. Zašto? Jer Isus posreduje, Isus osujećuje i Isus uništava.

Dobra vijest je da Isus želi uzeti ono što je isplanirano protiv vas i uništiti, tako da vam to ne može dalje štetiti. On to može učiniti za vas danas!


izvor: trendinginkenya.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svećenik kada je vidio ovo čudo u Meksiku komentirao je…