Međugorje

ISPUNJENO PROROČANSTVO! NE BOJ SE STADO MALO – Gospina poruka Hrvatima, aktualnija nego ikad!

Podijeli s drugima za ohrabrenje…


Poznati pisac Ralph Epperson u knjizi Novi svjetski poredak koju je napisao 1989. cijelo jedno poglavlje posvetio je – Uništenju obitelji. Nevjerojatne su stvari koje je tada ‘predvidio’ jer sve što je napisao počelo se ostvarivati još mnogo prije, a mnogi Hrvati tek su sada, za vrijeme priča o Istanbulskoj konvenciji shvatili koliko je velika i opširna mreža Sotone i koliko jako, ali baš jako čini sve da bi uništio tradicionalnu Obitelj!

Sada će to uz blagoslov demokršćana, a zapravo samo demona obučenih u anđele svijetla i ostvariti jednim NADZAKONOM što je Epperson također predvidio, jer Novi svjetski poredak u svojoj suštini i jeste Naddržava kao oblik totalitarizma s prividom demokracije!

Da, svi smo prevareni.

Epperson je tako 89′, kad su ove stvari zvučale nevjerojatno napisao: ‘Homoseksualni brakovi bit će legalizirani. Roditeljima neće biti dozvoljeno odgajati djecu, a državi hoće. Sve žene bit će zaposlene u državnim službama i neće biti dozvoljeno da budu kućanice. Razvesti će se moći ekstremno lako, a brakovi između jednog muškarca i jedne žene će izumrijeti.’

Također, Epperson predviđa novi oblik napada na obitelj koji je izašao na svijetlo dana također Istanbulskom konvencijom a zove se ‘zlostavljanje djece’ pa tako Epperson piše:

‘Definicija zlostavljanja djece napravila je zločinca od gotovo svakog roditelja. Svaki roditelj koji nešto nameće, brani, uči svoje dijete (primjerice kršćanskim vrijednostima) od sada je zlostavljač. Cilj ovoga je posve jasan: budući da roditelji zlostavljaju svoju djecu, njihov odgoj treba prepustiti socijalnim radnicima’. Udžbenici će poučavati djecu da je obitelj ostatak prošlosti. Tako će tradicionalna obitelj polako odumrijeti…’

Da, ove proročke izjave uistinu su strašne jer ovo su samo djelići ogromne mreže kojoj je cilj apsolutna kontrola a naposljetku i uništenje čovječanstva. Kad se ovaj projekt, Novog svjetskog poretka uistinu do kraja implementira u sve države (zato mi sad nemamo izbor hoćemo li ili nećemo to prihvatiti) ‘slobodan čovjek’ prestat će postojati. Ostat će samo kontrolirano roblje jedne male vrhuške, dok će ostatak pobunjenih biti suzbijen, progonjen, eliminiran – demokratski, pod okriljem zakona!

No, što činiti?

S obzirom da smo mi oslobođeni po Isusu Kristu, a ne po zakonima svijeta, učinite baš sve da vi i vaša obitelj pod cijenu života ne izdate Boga i Njegovu riječ. Tada ćete biti osobođeni i ovi vas zakoni ne bi trebali plašiti. Jer, ovo što se sada događa, to su progoni na koje smo također – kao nasljednici Krista, upozoreni! Kako u riječi Božjoj, tako i u vrlo utješnoj poruci naše Gospe koja je Hrvatima preko svećenika don Gobbija za vrijeme posjeta Zagrebu, 20. rujna 1996. rekla nešto vrlo znakovito – upozorila nas je na zlo koje dolazi!

Pa pročitajte poruku naše Nebeske Majke i dijelite drugima za ohrabrenje!

‘Na ovu se naciju moj Protivnik razbjesnio, donoseći u nju tešku kušnju nasilja i rata. Kolike su patnje morala podnijeti ova moja djeca! Ja sam se zauzela da dobiju veliki dar oslobođenja i mira.

Ali sad vas očekuju još veće muke.

Ne boj se malo stado. Ocu Nebeskom se svidjelo dati vam kraljevstvo mog Bezgrješnog Srca.

Ja sam vam se očitovala i vi ste prihvatili s velikodušnošću moje male djece. Sada vas mogu povesti, kao nebeska vrtlarica u svjetlom vrtu vaših duša, na put čistoće, ljubavi i svetosti, vježbom svih kreposti koje su mi drage.

Tako vas svaki dan predajem kao žrtve zadovoljštine Božjoj Pravdi kako bi (Bog) mogao izliti na svijet pročišćujuću Milost svoga Božanskog milosrđa.

– Ne boj se stado malo. Vaša nebeska Majka udijelila vam je dar da se okupite sa svih strana u Njezinu pobjedničku četu.

Došao je čas odlučujuće bitke.

Sotona je već došao do vrhunca svoje moći i sada, također i u Crkvi, dovršit će (svoje djelo), koliko mu je Gospodin dopustio za Njeno najbolnije čišćenje. Časovi, koje ćete proživjeti, spadaju među najvažnije, jer svi događaji koje sam vam prorekla, ispunit će se.

– Ne boj se malo stado. Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. isus želi biti od vas proslavljen.

Došao je čas u kojem ćete Isusa savršeno proslaviti. Vi ste utjeha njegovoj napuštenosti; vi ste duboka radost njegova Božanskog srca.

– Ne boj se malo stado. Budite moja mala djeca, koju sam okupila sa svih strana svijeta, za veliku bitku između Boga i Sotone, između sila dobra i sila zla.

Gospodin će pobijediti preko Mene, svoje male Sluškinje. Ja ću pobijediti pomoću vas, moja mala djeco.

Ono što se dogodilo u ovoj Naciji postaje znak za sve. Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim, Ja sam sama označila čas njihova poraza.
Tako će biti za čitavo čovječanstvo.

Zato vas pozivam na pouzdanje i nadu.

– Ne boj se malo stado. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu.”


Autor: Vjera

(Visited 1.393 times, 5 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Danas popodne, nedugo nakon 16 sati, Papa Franjo napustio je Vatikan u…