Imaj strpljenja sa sobom, makar mali dio strpljenja koji Bog ima sa tobom!

Imaj strpljenja sa sobom, makar mali dio strpljenja koji Bog ima sa tobom.

Imaj strpljenja kada ti ništa ne ide, jer postoje u životu periodi kada nećeš ići naprijed, kada ćeš vraćati natrag i kada će te svaki korak unazad boljeti bilo zbog tvojih pogrešaka, bilo zbog želje drugoga da bude ispred tebe. Imaj strpljenja kada se izgubiš na putu života da se povučeš u tihi razgovor s Bogom i potražiš od njega savjet i podršku.

Imaj strpljenja sa sobom, makar mali dio strpljenja koji Bog ima sa tobom. Imaj strpljenja kada svi krivnju prebacuju na tebe, jer najlakše je nekoga optužiti i oprati svoje ruke. Treba biti jak i ne pravdati se i dokazivati, jer je istina na tvojoj strani, a istina će biti na tvojoj strani ukoliko ti ostaneš na strani Božjoj. Imaj strpljenja ne osvećivati se na povrede i udrace jer svatko prije ili kasnije dobije na naplatu ono što je dao i učinio.

Imaj strpljenja sa sobom, makar mali dio strpljenja koji Bog ima sa tobom. Imaj strpljenja ostati dosljedan obećanjima koje si dao, strpljenja biti vjeran osobama koje su ti se povjerile i osobama kojima si se ti povjerio. Imaj strpljenja ne odustati u vremenima kriza i oluja jer znaš da sve one imaju razlog da te učine jačim, da pokažu tvoju dosljednost, da nagrade tvoju vjernost, da shvatiš da je tvoja obaveza ne odustati od sebe, kada od tebe ni Bog ne odustaje .

Imaj strpljenja sa sobom, jer Božje si dijete i potrebno je vrijeme da sazriješ i shvatiš kako je ljubav temeljni zakon kojega nosimo u sebi ali ga često potiskujemo jer nemamo dovoljno snage živjeti je do kraja, do potpunog predanja. Imaj strpljenja sa sobom i vidjet ćeš što je Bog za tebe pripremio, shvatit ćeš da je svaki tvoj plan samo blijeda sjena njegove volje koju On ima za tebe. Imaj strpljenja otkriti tu njegovu volju za svoj život i živjeti je.

 

Autor: Mario Žuvela

1,197 total views, 2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Hide Related Posts
  %d blogeri kao ovaj: