Vijesti

I ove godine hodočasnik Goran Ivančić pješači će 500 km do Međugorja

Kao i svake godine odlučio je hodočastiti pješke do Međugorja, kao zahvala Gospodinu za život i druga događanja u njegovom životu.


Hodočasnik Goran Ivančić i ove godine hodočasti na tri glavne nakane: prestanak bogo psovke, pobačaja i izvanbračnih odnosa. Kako ističe, na putu moli i za to da se hrvatski narod vrati molitvi krunice jer krunica je ta koja donosi blagoslov onome koji je moli.

Goran Ivančić poznati je Gospin hodočasnik koji je u svoje omiljeno Međugorje iz Velike Gorice hodočastio već 18 puta – i to pješice, piše portal Muževni budite.

Prvi je put tako hodočastio 2003. godine, a 12. kolovoza ove godine po 19. će se put odvažiti na hodočašće prema svojoj Kraljici mira. Krenut će u petak u 17 sati iz Lučkog, a sve koji mogu i žele poziva da mu se pridruže.

Kao i uvijek, Goran hodočasti na 3 glavne nakane: prestanak bogopsovke, pobačaja i izvanbračnih odnosa. Kako ističe, na putu moli i za to da se hrvatski narod vrati molitvi krunice jer krunica je ta koja donosi blagoslov onome koji je moli.

Mnogi su njegove nakane prepoznali i kao svoje osobne pa ga znaju i pratiti na svim etapama njegova puta preko njegova Facebook profila, na kojem redovito objavljuje fotografije i video sadržaje s puta.

Svi oni koju bi mu mogli pružiti smještaj, mogu ga slobodno kontaktirati.

Više o njemu i iskustvima hodočašćenja u Međugorje, saznajte preko ovog videa:


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
 Bog poziva svakoga na pokajanje, a to je ovo vrijeme…