Aktualno

HRVATSKA SE PONOVO UJEDINILA: Za malenu Milu prikupljeno 8 milijuna kuna! Nema stajanja, prikuplja se i dalje!

Za dvogodišnju Milu Rončević, kojoj za liječenje u SAD-u treba 18 milijuna kuna,
dosad je već prikupljeno 5,5 milijuna kuna, javljaju 24 sata.


– Zvali su nas jutros i skupljen je taj nevjerojatan iznos, nemam riječi, hvala puno svim ljudima, ne znam što bi rekao – komentirao je iz riječke bolnice Marin Rončević, otac djevojčice koja boluje od akutne leukemije.

Roditelji smatraju da Mila više šanse ima u bolnici u Americi u kojoj se liječila i Nora Šitum. Ako se iz Amerike danas do kraja dana ne jave s cijelim planom liječenja, Mila će u subotu početi u Hrvatskoj dobivati lijek Clofarabin koji se posljednji daje u fazi liječenja leukemije.

U ovu humanitarnu akciju se uključila i Zaklada Nora Šitum.

 


Uplate donacija mogu se izvršiti na žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na račun u Banci Kovanica Varaždin HR3641330063110002644, na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” (model plaćanja 99).

“Obitelj je stavila sve što je imala da bi spasila svoje dijete. Svaki roditelj bi to učinio. No roditelji uz pomoć prijatelja i obitelji nije u mogućnosti prikupiti toliki novac. Smatram da sve političke opcije i svi zastupnici možemo dati svoj doprinos da se prikupi taj novac.”, kazao je Bulj.

Apeli za uključivanje u humanitarnu akciju stižu sa svih strana. Novac se skuplja i dalje te pozivamo sve koji su u mogućnosti da uplate i pomognu malenoj Mili! Svi za Milu!

MOLITVA:

Gospodine Isuse Kriste spasitelju cijelog svijeta i naš liječnik koji lijeći sve bole,
molimo te za malu Milu da ona ozdravi  ida se dotakneš  njezinog bolno tijela da ona u ime Isusovo bude
izliječena i da uspije operacija liječenje koje treba biti. Molite za doktore da blagoslovi doktorove ruke Gospodine i da ti upravljaš
njihovim rukama da mala Mila bude izliječena,vjerujem da to možeš učiniti svemogući
Gospodine,neka bude sve po tvojoj volji Gospodine Isus Kriste. 
AMEN

 


Autor: 24sata.hr

(Visited 4 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Sotona, dok je kovao i provodio u djelo Kristovo pogubljenje,…