Izdvojeni članak

Hrvati su najbogatiji narod na svijetu!

Dobro zapamtite ove riječi, jer je počelo….!

Izvor: Vjera

Preko noći cijeli je svijet doznao za malenu i poniznu Hrvatsku. Hrvatsku koja je uz pomoć izbornika i igrača pokazala cijelom svijetu tko je, ali i kako se pobjeđuje čak i ako si naoko poražen. Cijelom svijetu naša je ekipa plasirala recept Božje djece, mir, radost, ljubav, strpljenje, vjernost, poniznost – vrline koje su cijelo prvenstvo krasile ovu predivnu reprezentaciju

. Na mir izbornika nitko nije ostao ravnodušan, o tom miru govore svi, još od početka prvenstva,  a mnogi su ostali u šoku kad je jučer po prvi put  poražen, nasmijan izašao pred svijet svjestan da pobjeda koju je on čekao i dočekao dolazi samo i isključivo iz srca koje ljubi a to su ovi momci i činili – ljubili su svoj narod, ljubili su igru, protivničke igrače i Boga prije svega. Da, Boga, ne sramimo se to reći jer ta vjera koja im je darovana je s razlogom.

Da se svi, ponajviše naše političke strukture u njih možemo ugledati. Da po njihovom svjedočanstvo nastavimo pobjeđivati – svijet. Jer Hrvatska reprezentacija na ovom je prvenstvu pokazala nadnaravnu snagu protiv svijeta,  koju Bog daje samo malenima, a koju želi dati cijelom hrvatskom narodu zbog njegove poniznosti i vjernosti kroz stoljeća. To je potvrdila i Gospa Fatimska koja je Hrvatima poručila sljedeće znakovite riječi koje jasno opisuju tko je zapravo hrvatski narod i zašto nikad ne smijemo zaboraviti da samo maleni i ponizni, a ne veliki i oholi, pobjeđuju u Kristu.

Ne boj se malo stado. Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. Isus želi biti od vas proslavljen.

Došao je čas u kojem ćete Isusa savršeno proslaviti. Vi ste utjeha njegovoj napuštenosti; vi ste duboka radost njegova Božanskog srca.

Ne boj se malo stado. Budite moja mala djeca, koju sam okupila sa svih strana svijeta, za veliku bitku između Boga i Sotone, između sila dobra i sila zla.

Gospodin će pobijediti preko Mene, svoje male Sluškinje. Ja ću pobijediti pomoću vas, moja mala djeco.

Ono što se dogodilo u ovom narodu postaje znak za sve. Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i Papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim, Ja sam sama označila čas njihova poraza.

Tako  će biti za čitavo čovječanstvo. Zato vas pozivam na pouzdanje i nadu.

Ne boj se malo stado. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu.” – moćne su riječi koje je fatimska Gospa rekla hrvatskom narodu preko svećenika don Gobbija za vrijeme njegova gospovanja u Zagrebu.

Dobro ih zapamtite, jer ovo se počelo događati!


 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Liturgijska se godina bliži kraju. Studeni nas prirodom, blagdanima Svih…