Duhovni savjeti

Hrabro s Isusom koračajmo u nove izazove u novoj godini!

Evo zakoračili smo u 2021. godinu. Tko zna što li nam ona donosi sa sobom?

Vjerujem puno ljudi i različitih životnih situacija koje će u nama proizvesti različite emocije i donijeti različite posljedice u našu budućnost. Kakva će biti ova godina? Samo Bog zna. Ali znam i da naša radost, mir i sigurnost puno ovisi i o našoj slobodnoj volji, izborima i kako mi gledamo na situacije i kako se postavljamo prema njima.

Neka nam Bog da milost da u novoj 2021. godini, ovih 365 dana biramo riječi i djela koja će nam donijeti mir, radost, sigurnost, odnosno svaki blagoslov i koji će nas odvesti korak bliže nebu jednog dana kada Bog odluči da je naše vrijeme isteklo. Život je najdragocjeniji dar kojeg imamo, to je ova prethodna godina na poseban način potvrdila. Ali ne smijemo zaboraviti i na vječni život koji je puno važniji.

Radimo za Isusa Krista, tražimo ga svim srcem i dušom i slijedimo ga hrabro kroz sve nevolje koje danas imamo, samo On može dati snagu u svim nevoljama i brigama. Čuvajmo svoj život dok smo na ovoj prolaznoj  zemlji, da završimo i dobijemo nagradu u nebesima. Ne brini sve njemu predaj i u ovoj godini, slijedi ga. Bićeš Blagoslovljen hrabro.

“Tražimo najprije Božje kraljevstvo i sve će nam se ostalo na dodati!”  – Vjerujem da je ovo dobar recept za blagoslov. Staviti Boga ispred i iznad svega i tada ćemo uživati sve blagoslove koje nam je Bog pripremio.  Hrabro s Bogom koračajmo u nove izazove.


Autor teksta: Anamarija Botić/ Izvor: duhovnost.net

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
"Odluči danas da ćeš u svakom danu imati bar pet…