Zanimljivost

Gospodin obnavlja vašu dušu i pomaže kad ste preslabi, On te promatra

Kad misliš da si slab ili umoran, ti me čuvaj od svakoga zla u svijetu i znam da ću onda biti sretan ja dok sam na ovoj prolaznoj zemlji. bogu hvala koji naš čuva u svemu.

Jesi li, brate moj, izgubio radost spasenja?
Ne postoji slomljeno srce koje Isus ne može iscijeliti, čvor koji ne može razriješiti, bijedan život koji ne može usrećiti, problem koji ne može riješiti. Milost Gospodnja i neiskazana ljubav Isusa Krista potiču me sada da ti kažem da će on obnoviti tvoju dušu Jesi li, brate moj, izgubio radost spasenja? Sjećaš li se sretnih dana kad si mu tek počeo služiti?

Sjećaš li se svoje radosti kad te on tek doveo na put i kako je sretno bilo to iskustvo? Ali, ohladio si; postao si formalan i svjetovan, i radost stvarnog spasenja kao da je uzela krila jutra i napustila te. No milost Gospodnja i neiskazana ljubav Isusa Krista potiču me sada da ti kažem da će on obnoviti tvoju dušu. Kad je ovca napustila stado i zalutala u poljima nevjere, izgubljena u mračnim, pustim i hladnim brdima grijeha, Isus je ostavio devedeset i devet ovaca i pošao tražiti izgubljenu.

“ʻGospodine, otkud kapi krvi po putovima, krvav trag po planinskim vrletima?ʼ ʻTo su kapi krvi za onoga koji je zalutao, da bi ga dobri Pastir vratiti mogao.ʼ”

O brate, ti koji nosiš križ i već su ti se leđa pognula pod njegovom težinom, on će sada skinuti teret s tvojih leđa i obnoviti u tebi radost spasenja Kad ste preslabi da hodate, on će vas nositi.

Bez kritike i bez riječi osude, samo nježna ljubav Pastira koji će vas nositi natrag u sigurnost stada. O, otpadniče koji si se izgubio, on će obnoviti tvoju dušu! O brate, ti koji nosiš križ i već su ti se leđa pognula pod njegovom težinom, on će sada skinuti teret s tvojih leđa i obnoviti u tebi radost spasenja.

I ti, sestro moja, sa svojim bolnim i teškim srcem, dođi i osjeti dodir Pastirovih ruku i poslušaj blagi šapat njegova glasa dok te zove po imenu i dok ulaziš u njegovu ljubav! On obnavlja dušu! Neka je blagoslovljeno ime Gospodnje!


Autor: Charles S. Price Izvor: Put Života 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Koliko nas je put Bog upozorio preko raznik proroka i…