Crkva u svijetu

Gospodin Isus se ukazo se dječaku u Engleskoj: rekao mu kako izbjeći iznenadnu smrt

Ovo svjedočanstvo je ohrabrujući kako izbjeći iznenada smrt kad mislite da je sve dobro i da ste zdravi a najedanput samo padnete dolje i završite život na zemlji. Budite uvijek spremni na služenju Gospodinu da se me iznenadite.


Ovo će te osloboditi od iznenadne smrti, kao i svakoga tko to bude činio’, rekao mu je Isus

Pobožni engleski dječak Edmund u društvu druge djece prolazio je pašnjakom s pobožnošću i ljubavlju u srcu prema Isusu Kristu. Tada mu se približilo neko dijete i pozdravilo ga: “Edmunde neka te Bog spasi”. Upitao ga je da li ga poznaje. Dječak je odgovorio da ne. 

Dijete je nastavilo: kako ne kad sam uvijek uza te. Ako me želiš upoznati pogledaj mi čelo. Edmund pogleda bolje i vidje da na čelu piše: Isus Krist, Kralj. Dijete Isus je tada nadodalo: “To je moje ime. Želim da na spomen ljubavi koju imam prema tebi svaku večer na svom čelu napraviš znak križa prizivajući moje ime. Ono će te osloboditi od iznenadne smrti, kao i svakoga tko to bude činio”.

Otada se Edmund uvijek tako ponašao. Jedanput mu je sam đavao uhvatio ruku da ne čini znak križa i ne zaziva ime Isusovo, ali ga je on pobijedio molitvom. Đavao je dodao da je to ime najjače oružje protiv njega. (Prenosi portal: Dnevno).

Zazivajte ime Boga, slava Mu i hvala.


Svjedočanstvo donose Monfortanci Slika: Atmosphere Jesus Fantasy Dream Silent Child

(Visited 8.561 times, 82 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Molitva je život s Bogom u ljubavi – Molitva je radosno…