Crkva u svijetu

Gospodin Isus se prenio poruku američkoj mističarki Jennifer: “Vizija upozorenja ili mogu birati između dva zahtjeva za čovječanstvo ”

Poruku koju je dobila Jennifer od Isusa Krista bilo je datuma 18. studenog 2021. Poruka glasila da će doći dani teški i žalosni za one koji se ne budu pokajali, a kršćanin bi se trebao radovati jel dolazi dani pobjede nad zlom. U poruke Isusa želi dotaknuti i upozoriti da njegov dolazak koji je pred samim vratima te pozvati na obraćenje i pokajanje prije nego što dođe onaj strašan kako bi se spasili još dok traje njegovo milosrđe, dan te poziva više na molitvu. Isusa je rekao Jennifer da ovu poruku prenese cijelom svijetu na obraćenje i molitve a posebno molitvu Milosrđe krunicu


Jennifer

Jennifer je mlada američka majka i kućanica (njezino je prezime zadržano na zahtjev njezina duhovnog ravnatelja kako bi se poštivala privatnost svog muža i obitelji.) Bila je, možda, ono što bi se moglo nazvati “tipična” katolkinja koja odlazi u nedjelju koja je malo znala o svojoj vjeri a još manje o Bibliji. Svojedobno je mislila da su “Sodoma i Gomorra” dvije osobe i da je “Blaštva” naziv rock benda. Zatim, tijekom pričesti na misi jednog dana, Isus joj je počeo zvučno govoriti dajući joj poruke ljubavi i upozorenja govoreći joj: “ Dijete moje, ti si produžetak Moje poruke Božanskog milosrđa.” Budući da se njezine poruke više usredotočuju na pravdu koja  mora  doći u nepokajani svijet, one doista ispunjavaju posljednji dio poruke sv. Faustine:

…prije nego što dođem kao pravedan Sudac, najprije širom otvorim vrata Svoga milosrđa. Tko odbija proći kroz vrata Mojega milosrđa, mora proći kroz vrata Moje pravde... — Božansko milosrđe u mojoj duši , Dnevnik sv. Faustine, br. 1146

‘Dijete moje, tražim Svoju djecu da svakoga dana u Milosrdni sat (15:00), počevši s prvom nedjeljom Adventa pa sve do blagdana Mojeg Božanskog Milosrđa (24. travnja 2022), izmole jednu krunicu Božanskog Milosrđa za one koji nisu pripremljeni da Me susretnu u času svoje smrti.

Stranica Poruke Neba donosi detalje o vidjelici Jennifer koja je bila, ono što bi neko nazvao “tipičnom” katoličkom vjernicom koja ide u Crkvu nedjeljom i zna malo o vjeri a još manje o Bibliji. To će možda i najbolje potvrditi da je svojedobno mislila da su “Sodoma i Gomora” dvoje ljudi a “Blaženstva” (op.p – retci iz Mateja 5) ime rock benda.

Isus do Jennifer : “Dijete moje, svjedoci ste vizije upozorenja koje dolazi.”

Dijete Moje, to će biti glasovi Moje djece koji će doći da ušutkaju neprijatelja. Bitka za moje mališane počela je kada sam davno legla u jasle i krenula u majčinu utrobu.

Mnogo je Heroda koji lutaju ovom zemljom i znaju da se njihovo vrijeme brzo smanjuje.

Zar ne vidite kada se događaji počnu ubrzavati velikom brzinom, to je zato što se neprijatelj boji da će izgubiti moć nad mojim narodom?

Djeco moja, već sam vam izvojevao veliku pobjedu kroz Svoju Muku, Smrću i Uskrsnuće.

Nemate se čega bojati ako iskupite svoje grijehe i dođete na Moj veliki izvor milosrđa.

Ovo vrijeme podjele ne može se nastaviti. Doći će dani velike žalosti, ali slijedi i velika pobjeda. 

Okrenite se svojoj majci, Moja djeco, i slijedite njezin primjer jer kada joj se utečete, utečete se Meni, jer Ja Jesam Isus, i Moje je milosrđe i pravda koja će prevladati.

Na sastanku koji je uslijedio mons. Pawel je rekao: “Širite ove poruke svijetu gdje god možete.”


Poruke donosi: Poruke neba za vremena u kojima živimo

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svećenik Biskupije Syracuse i izvanredni znanstveni profesor na Katoličkom sveučilištu…