Međugorje

Gospina poruka vidjelici Mirjani | Nosite samo istinu i branimo istinu neka i drugi čuju evanđelje

Svi dužni evanđelisti ljude i govoriti samo o istini o Isus Kristu kako bi se još mnogi spasili i upoznali svoj život i vjeru u Krista. Poruka je upućena svima da evanđelizama ljude koji se nalaze u tami da nađu svjetlo u Isusu Kristu.


Dana 2. veljače 2019. Gospa je vidjelici Mirjani dala poruku koju treba podijeliti sa svijetom. Ova poruka ima posebnu snagu i ljepotu. U ovoj poruci Gospa od nas čvrsto traži da “branimo istinu”.

Sveta Majka je rekla: „Draga djeco, ljubav i dobrota Oca nebeskoga daju objave koje jačaju vjeru, da bi se ona tumačila, da donese mir, sigurnost i nadu. 

Na taj vam način i ja, moja djeco, – po milosrdnoj ljubavi Oca nebeskoga – uvijek iznova pokazujem put svome Sinu, k vječnom spasenju. 

Ali, nažalost, mnoga moja djeca me ne žele čuti; mnoga moja djeca su dvojaka. 

I ja—ja sam uvijek, u vremenu i izvan vremena, veličao Gospodina za sve što je učinio u meni i po meni. Moj Sin vam se daje i lomi kruh s vama. 

On vam govori riječi vječnoga života da ih svima nosite. 

A vi, djeco moja, apostoli moje ljubavi, čega se bojite kad je moj Sin s vama? Predajte mu svoje duše da On bude u njima i da vas učini oruđem vjere, oruđem ljubavi. 

Djeco moja, živite Evanđelje, živite milosrdnu ljubav prema svojim bližnjima i, iznad svega, živite ljubav prema Ocu nebeskom. 

Djeco moja, niste slučajno spojeni. Nebeski Otac nikoga ne ujedinjuje slučajno. 

Moj Sin govori vašim dušama. govorim tvom srcu. Kao majka vam kažem: idite sa mnom, ljubite jedni druge, svjedočite. 

Nemojte se bojati svojim primjerom braniti istinu – Riječ Božju koja je vječna i nikada se ne mijenja. 

Djeco moja, tko god djeluje u svjetlu milosrdne ljubavi i istine, Nebo mu uvijek pomaže i nije sam. Apostoli moje ljubavi, neka vas uvijek među svima drugima prepoznaju po svojoj skrivenosti, ljubavi i sjaju. Ja sam s vama. Hvala vam.”


Izvor: mysticpost.com

(Visited 778 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Mnogi danas mladi a da nisu svjesni gledaju razne slike…