(VIDEO) Predivna poruka Gospe: ‘Ljubavlju živite Riječ moga Sina, ne sudite već ljubite jedni druge’

MEĐUGORJE

Vjernici su se i ovog četvrtka okupili iščekujući gospinu poruku

U četvrtak, 2. ožujka, vidjelica Mirjana Dragičević primila je poruku naše Gospe, Kraljice mira.

“Draga djeco, majčinskom ljubavlju dolazim vam pomoći da imate više ljubavi, a to znači više vjere. Dolazim vam pomoći da živite s ljubavlju riječi moga Sina da bi svijet bio drugačiji. Zato vas, apostoli moje ljubavi, okupljam oko sebe. Gledajte me srcem.

Govorite mi kao majci o svojim bolima, patnjama, svojim radostima. Tražite da molim svoga Sina da moli za vas. Moj Sin je milostiv i pravedan. Moje majčinsko srce bi željelo da i vi budete takvi. Moje majčinsko srce bi željelo da vi, apostoli moje ljubavi, svima oko sebe svojim životom pričate o mome Sinu i meni da bi svijet bio drugačiji, da bi se vratila jednostavnost i čistoća, da bi se vratila vjera i nada.

 

Zato, djeco moja, molite, molite, molite srcem, molite ljubavlju, molite dobrim djelima, molite da bi svi upoznali moga Sina, da bi se svijet promijenio, da bi se svijet spasio. Ljubavlju živite Riječ moga Sina, ne sudite već ljubite jedni druge da bi moje srce moglo pobijediti. Hvala vam”, glasi poruka koju je Gospa 2. ožujka poslala preko vidjelice Mirjane.

 

preuzeto: dnevno.hr

2,744 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: