Međugorje

Gospina poruka 2.1.2017 : ljubav koja zove, spaja obraća i hrabri to je poziv i njezinog sina Isusa

Poruka koju je Gospa uputila svima poziva nas da ljubimo jedne druge i da se poštivao to je želja njezinog Sina Isusa Krista, pozvani smo na obraćenje vjere i služenju jedni drugima u potrebi i da svoju vjeru ojačamo u snaži kroz čitanje Biblije, molitve i obraćenje. Bog otac nebeski brine za svakoga koga pozove iskreno u svoj život.


Mi smo vam uvijek blizu, to je ljubav koja zove, spaja, obraća, hrabri i ispunjava, zato apostoli moji, uvijek ljubite jedni druge, a nadasve ljubite moga Sina …

Draga djeco, moj Sin je bio izvor ljubavi i svjetla kada je na Zemlji govorio svijetu svih svjetova!

Apostoli moji slijedite Njegova svjetla, to nije lako, morate biti maleni. Morate se učiniti manjim od drugih, uz pomoć vjere ispuniti se Njegovom ljubavlju. Niti jedan čovjek na zemlji bez vjere ne može doživjeti čudesno iskustvo, ja sam s vama. Očitujem vam se ovim dolascima, ovim riječima, želim vam svjedočiti moju ljubav i majčinsku brigu. Djeco moja, nemojte gubiti vrijeme postavljajući pitanja na koja nikad ne dobijete odgovor.

Na kraju vašeg zemaljskog puta Nebeski Otac će vam ih dati. Uvijek znajte Bog sve zna, Bog vidi, Bog ljubi. Moj premili Sin zasvjetljuje živote, raspršuje tamu, a moja majčinska ljubav koja me nosi vama je neizreciva, tajanstvena ali stvarna. Ja izričem svoje osjećaje prema vama, ljubav, razumijevanje i majčinsku naklonjenost. Od vas, apostoli moji, tražim vaše ruže molitve koje trebaju biti djela ljubavi. To su mome majčinskome srcu najmilije molitve. Njih prinosim svome Sinu rođenom radi vas. On vas gleda i čuje.

Mi smo vam uvijek blizu, to je ljubav koja zove, spaja, obraća, hrabri i ispunjava, zato apostoli moji, uvijek ljubite jedni druge, a nadasve ljubite moga Sina. To je jedini put k spasenju k vječnom životu. To je moja najmilija molitva koja najljepšim mirisom ruža ispunjava moje srce. Molite, uvijek molite za svoje pastire, da imaju snage biti svijetlo moga Sina.

Hvala vam što ste se odazvali mojoj poruku


Izvor: medjugorje-news.com / fotografija: 24 sata.hr

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svako vjernik koji vjeruje u Boga i ide u crkvu…