Međugorje

Gospin dolazak na zemlju će dokazati da Raj postoji!

Mnogima će dokazati da Raj postoji na razna načine kroz raznih čuda koje će se ostvariti i kroz poruku i tajnih koje ona priprema. Gospa želi da se sve više Zbližite njezinom Sinu kroz molitvu i nikog ne prisiljava na to svako ima dobru volju. Gospodin je dao čovjeku dobro volju dali će služiti njemu ili ne.

Gospine poruke koje dolaze do današnjeg dana i dalje poziva, na upozorenje i obraćenje vjere, na molitvu, čitanje Biblije u vašim domovima. Molitvom možemo kad molimo dotaknuti nečije srce i moliti za tu osobu ili za cijelit svijet širiti istinu, a to je Isus Krist koji je put do neba. Kad molimo zajedno onda smo jači. kroz molitvu nam se otvara put prema Raju mjestu gdje nas čeka nebeski stanovi i radost vječna sa Isusom Kristom i svim ostalima koji su otišli prije nas, oni nas čekaju tamo.

Stvoritelja do stvorenja, a svaki život koji se promijeni promijenit će svijet,
jednu osobu po jednu. Međugorje ukazuje na božanski izvor. Dar Međugorja je za svakoga.
Ne dopustite da vas prođe. Vrlo rijetkoj poruci, Kraljica mira 2. lipnja 2016. otkrila je svijetu da će njezin
dolazak na zemlju dokazati da raj postoji.

Draga djeco, kao Majka Crkve, kao vaša majka, smiješim se dok vas gledam: kako mi dolazite, kako se okupljate oko mene, kako me tražite. Moji dolasci među vas dokaz su koliko vas Nebo voli. Oni vam ukazuju na put u vječni život, u spasenje. Moji apostoli, vi koji se trudite imati čisto srce i u njemu imati moga Sina, na dobrom ste putu. Vi koji tražite moga Sina tražite dobar put. Ostavio je mnogo znakovaNjegove ljubavi. Ostavio je nadu. Lako ga je pronaći ako ste spremni na žrtvu i pokoru – ako imate strpljenja, milosrđa i ljubavi prema bližnjima. Mnoga moja djeca ne vide i ne čuju jer ne žele. Oni ne prihvaćaju moje riječi i moja djela, ali po meni moj Sin svakoga poziva. Njegov Duh obasjava svu moju djecu u svjetlu Nebeskog Oca, u jedinstvu Neba i Zemlje, u međusobnoj ljubavi – jer ljubav priziva ljubav i čini djela važnijima od riječi. Zato, moji apostoli, molite za svoju Crkvu, volite je i činite djela ljubavi. Bez obzira koliko izdana ili ranjena, ona je ovdje jer dolazi od Nebeskog Oca. Molite za svoje pastire da u njima vidite veličinu ljubavi moga Sina. Hvala vam. ”

Međugorje transformira one koje dotakne kroz Gospine poruke promijeniti će vas život .Međugorje ukazuje na božanski izvor. Dar Međugorja je za svakoga. Radost i ohrabrenje koje će vas Stvoritelj neba nagraditi posebno zato slijedi te put života, koje vam daje Gospodin.

Ovo je na sliki Isus Krist, koji poziva na molitvu

Svaka poruka i poziv na vjeru i dalje poziva Gospa a, tako i Sin njezin Isusa Krist, da se približimo tome i krenemo putem dobrim i sigurnim, te da se pripremimo za njegov posljednji dolazak.

https://www.youtube.com/watch?v=lc9Go7tTVfM&t=13s

Izvor: mysticpost.com


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Kad spomenemo „Međugorje“, asocijacija nam je „Gospa, krunica, sakramenti, katedrala…