Vijesti

Gospa upozoruje: “Sotona vodi čovječanstvo do najdubljih ponora, do potpune osude duše.”

Pozvani smo služiti najprije Gospodinu i činiti sve što je prenije preko svoje majke Marija da nas upozori dok još traje spasenja da jednostavno više molimo i čitamo bibliju.


U San Nicolasu u Argentini, 25. rujna 1983., Blažena Majka se ukazala gospođi Gladys de Motta, u njezinoj sobi, dok je molila krunicu.

Ukazanja Gospe od Ružarija 2016. u homiliji je mjesni biskup, prečasni Hector Cardelli, proglasio “nadnaravnim karakterom” i “vrijednim vjerovanja”.

 13. listopada, bila je  godišnjicu posljednjeg pojavljivanja u Fatimi, Djevica je prvi put progovorila.

Gladys je bila jednostavna domaćica, majka i baka koja nije imala formalno obrazovanje i slabo je poznavala Bibliju ili teologiju.

6 godina svakodnevno ju je posjećivala Blažena Majka. Kad je Blažena Majka došla, bila je odjevena u plavo, s malim Isusom u naručju i s krunicom u ruci.

Tijekom tih 6 godina Gladys je također primala poruke od Isusa Krista. Dokumentirana su brojna ozdravljenja, uključujući izlječenje dječaka s tumorom na mozgu.
Ukazanja Gospe od Ružarija proglasio je u homiliji “nadnaravni karakter” i “vrijedan vjerovanja” lokalni biskup, prečasni Hektor Cardelli.

A sada je marijanska ukazanja službeno odobrila Katolička crkva.

Isusove poruke Gladys, koje je Crkva odala priznanje, govore o vrlo teškom razdoblju u bliskoj budućnosti. Ona kaže da je svijet u borbi sa Sotonom kao nikada prije.
Čovječanstvo je zavedeno lukavim načinima Sotone i zbog toga vizionar kaže “čovječanstvo visi o koncu.

Evo nekoliko snažnih poruka Gospe i njezina sina Isusa. Ove su poruke namijenjene cijelom svijetu da ih shvati i prihvati srcem.

Nebeska Majka je rekla:

Sotona vodi čovječanstvo do najdubljeg ponora, do potpune osude duše.
Demon djeluje žestoko, nemojte se čuditi. Napada bez suosjećanja oko svega što može dotaknuti.

U današnje vrijeme čitavo čovječanstvo čeka na nit. Ako se ta nit prekine, bit će mnogo onih koji nemaju spasa, zato vas pozivam na razmišljanje, požurite da nam vrijeme ponestaje, neće biti mjesta za kasne.

Gospodin želi da svi uživaju u Njegovom kraljevstvu. Onima koji su udaljeni kažem im: pristupite, Isus Krist vam je nadohvat ruke. Danas je svijet zbunjen, vrlo zbunjen. Čini se da je zlo jedino rješenje.

Molite djeco moja, molitva jača. Pozvani ste od Isusa Krista da molite.

Ono što čini ukazanja Gospe od Ružarija toliko značajnim jest to što je Isus dao poruke vidjelici Gladys da ih podijeli sa svijetom.

U Isusovim porukama govori o važnosti svoje majke u njezinoj ulozi spasenja čovječanstva i jasno govori o dolasku Gospodina Isusa Krista.

Rekao je: “Želim obnovu duha, oslobađanje od smrti i privrženost životu. Srce Moje Majke je odabrano tako da ono što tražim postane stvarnost. Duše će Me pronaći kroz Njezino Bezgrješno Srce.

Sjetite se Noa prije potopa koji je bio spašen,. Pomoću Nje duše će biti spašene jer će ih Ona dovesti k Meni. Tko odbaci Moju Majku, odbacuje Mene. Mnogi ovih dana ignoriraju Božje milosti.

Morate otići i evangelizirati. Ne obraćajte pažnju gdje. Gdje god bili, evangelizirajte ljude koji ne znaju  ništa  o Božjoj riječi. Ne zaboravi. Evangelizirajte.


Izvor: ovdje

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Čudo koje se dogodilo u Lourdesu sa hostijom je bilo…