Međugorje

Gospa se ovaj put ukazala izvanredno i prenije posebnu poruku, Ivanu : primite Božje oružje protiv zla…’


Ivan vidjelac dobio je posebnu poruku od Gospe da cijeli svijet uzme Božje oružje protiv zla i tame i pobijedimo zajedno sa Gospodinom ovo zlo i ovaj rat. Molitva je snažna kad je molimo svi.   

Stranica Mystic Post prenosi “izvanrednu” međugorsku poruku vidiocu Ivanu Dragičeviću, Kraljice mira.

U ovo vrijeme rata u Ukrajini, Gospa nas moli da nastavimo s molitvom za poraz Sotone, neprijatelja, i za svu djecu koja u ovom trenutku pate. Ova je poruka upućena Ivanovoj molitvenoj skupini, 26. veljače 2022.

Draga djeco! Molite se za svu moju djecu koja pate! Odlučite se za dobro i borite se protiv zla i grijeha! Uzmite svoje oružje, svoju molitvu, i dopustite nam da se molimo zajedno da možemo pobijediti zlo, Sotonu, i da zavlada era MIRA. Zato sam već dugo s vama: jer vas želim ohrabriti i utješiti na ovom putu. Hvala vam, draga djeco, jer ste se i danas odazvali mom pozivu. 

Ivan kaže da prije trenutka ukazanja osjeća prisutnost Marije u svom srcu, a zatim odmah nakon toga ugleda sasvim posebno svjetlo, neusporedivo sa zemaljskim. Kad mu se ukaže Djevica, sve oko njega nestaje i on se nađe projiciran izvan vremena i prostora. Tijekom godina pater Ljubo Kurtović iz Međugorja nudio je razmišljanja o Gospinim porukama.  

Ovdje dijelimo njegove riječi koje izravno govore o Gospinoj teškoj poruci o sotoni, ratu i zlu: „Kao naša Majka, Marija nas samo može zvati, govoriti nam, ljubiti nas i trpjeti s nama, za nas i zbog nas. Ona nam dolazi i govori našim srcima na majčinski način.

Ona želi da osjetimo da Bog postoji i da doživimo Boga unatoč zlu, mržnji, ratovima, ranama, sumnjama i patnjama koje poznajemo u našem ljudskom životu. Majka nam dolazi reći da Bog ima posljednju riječ. 

Ona nam poručuje da je vrijedno vjerovati, voljeti, opraštati i biti pošten unatoč prolaznim patnjama koje doživljavamo zbog izbora onoga što je dobro, pošteno, pravedno i istinito.

Ljubav koju nam Marija, naša Majka, daje, ljubav prema kojoj nas vodi, lijek je protiv našeg umora, našeg nestrpljenja i našeg očaja. Onima koji znaju da su voljeni ne mogu prijetiti križevi ili bolesti, čak ni smrt.”


Izvor:  Mystic Post  

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Imamo li pravo biti indiferentni?! Imamo li pravo reći da…