Međugorje

Gospa poziva: Vratite se Bogu i molitvi

S 25. lipnjem završava proslava 41. obljetnice ukazanja Gospe u Međugorju, a koja je prvi put, po riječima vidioca koji su tad bili djeca viđena 24. lipnja u posliepodnevnim satima na Podbrdu.

Ukazanja su se u Međugorju dogodila i danas, 25. lipnja na obljetnicu i na blagdan Bezgrešnog Srca Marijina.

U današnjoj vrijeme kada u svijetu vlada zlo i napasti na vjernike sa svih strana jel sotona želi uništiti sve oko sebe a pogotovo kršćane.

Oni koji su u svijetu i koji nisu upoznali pravi put Gospin ,oni se već njegovi i neće ih napasti jel mu služe u svijetu.

Dok oni koji mole, čitaju Bibliju i čine dobro za Gospodina oni su najviše napadnuti. Molite za sve vjernike, a posebno za one koji su u svijetu da upoznaju put Gospodinov i da se maknuo od zla u svijetu koje vlada.

Sotona se tako šulja kroz srce i pokušava vas navesti na zlo na sve moguće načine a Kršćanin se ne mora bojati jel čega zaštiti Gospodin. Pozvani smo više moliti i dovoditi ljude Kristu jel molitva je moćno sredstvo protiv zla u svijetu koje vlada.

Poruka, 25. lipnja 2022 “

Draga djeco,

Radujem se s vama i zahvaljujem vam za svaku žrtvu i molitvu koju ste prinijeli na moje nakane. Dječice, ne zaboravite da ste važni u mom planu spasenja čovječanstva. Vratite se Bogu i molitvi da Duh Sveti djeluje u vama i po vama.

Dječice, s vama sam i u ove dane kada se Sotona bori za rat i mržnju. Podjela je jaka i zlo djeluje u čovjeku kao nikad prije. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.” Pročitajte više na Gospa poziva: Vratite se Bogu i molitvi | Rastimo u vjeri


 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Danas se u crkvama slavi rođenje sv. Ivana Krstitelja koji…