Međugorje

Gospa otkriva što se događa u trenutku smrti i kako će izgleda odlazak u nebo

Svim znamo bili stariji ili mlađi da moramo završiti ovaj zemaljski život u kojem živimo sad i susret će sa Gospodinom u nebo. Dok smo na zemlji radimo na svom životu da nakon što napustimo zemlju možemo biti u Raju. radimo za Gospodina, molimo činimo dobro da ne izgubimo  naše nebeske stanove koje nas čeka gore, di ćemo biti mladi i u novom tijelu. Gospa opisuje o tome kratko ali jasno o životu i odlazak u nebo.

Od 1981. Naša Nebeska Majka šalje nam kontinuirane poruke kroz šest vidjelaca. Kraljica mira pomaže nam razumjeti, u granicama našeg ljudskog razumijevanja, pravi smisao života i smrti. Gospa je govorila o onome što se događa u trenutku naše smrti.

U Poruci Kraljice mira 24. srpnja 1982. Ona je vidjelici Ivanki rekla: „U trenutku smrti napuštamo zemlju u potpunoj svijesti: onu koju sada imamo. U trenutku smrti čovjek je svjestan odvajanja duše od tijela.

Pogrešno je učiti ljude da se nekoliko puta ponovno rađaju i da duša prelazi u različita tijela. Čovjek se rodi samo jednom, a nakon smrti tijelo se raspada i više ne živi. Svaki će čovjek tada dobiti preobraženo tijelo. Čak i oni koji su tijekom svog zemaljskog života nanijeli mnogo zla mogu otići ravno u Nebo ako se na kraju svog života iskreno pokaju za svoje grijehe, priznaju i komuniciraju.

Sjetimo se iz evanđelja kako se grješnik pokajo i Isus mu je rekao dok su zajedno bili na križu Onda reče: “Isuse, sjeti me se kada dođeš u kraljevstvo svoje.” grešnik a, Isus mu reče “Zaista ti kažem: danas ćeš biti sa mnom u raju!” (Lk 23,39-43)

Međugorska poruka, 6. studenog 1986. godine

Draga djeco! Danas vas želim pozvati da se svakodnevno molite za svoje duše. Za svaku dušu potrebna je molitva i milost kako bi dosegli Boga i Božju ljubav. Čineći to, draga djeco, dobivate nove zagovornike koji će vam u životu pomoći da shvatite da vam sve zemaljske stvari nisu važne, da je samo Nebo ono čemu je potrebno težiti. Zato, draga djeco, molite se neprestano kako biste mogli pomoći sebi i drugima kojima će vaše molitve donijeti radost. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. ”


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
U svom govoru Vlč. Zlatko Sudac postavio je pitanje zašto…