Međugorje

Gospa nam kaže kad Duh Sveti uđe u vas otkri ćete 5 moćnih stvari za koje se događaju u vama

Biblijska poruka dolaska Duha Svetoga kad dođe u vas, onda se događaju velika čuda u vama i mijenja vaš život u prepoznavanju i razlikovanje dobra i zla, na to vas Duh sveti upozorava na greške i ispravak života.

A anđeo joj odgovori: “Duh Sveti doći će na tebe, i sila Svevišnjega zasjenit će te; stoga će se dijete koje će se roditi zvati sveto — Sin Božji. Luka 1:35“.

Mnogi to ne znaju, ali Blažena Majka u Međugorju otkrila je biblijsku Istinu da je upravo Duh Sveti učinio Mariju Isusovom majkom i po njemu Majkom svijeta”. U poruci koju je dala Miryani 2. listopada 2016. rekla je:
“Draga djeco, Duh Sveti po Ocu nebeskom učinio me majkom, majkom Isusovom, a samim tim i vašom majkom.

Zato te dolazim čuti, da ti otvorim svoje majčinske ruke; da ti dam svoje srce i da te pozovem da ostaneš sa mnom, jer te mi je s vrha križa moj Sin povjerio.

Djeco moja, nemojte se truditi sve odmah shvatiti, jer ni ja nisam sve odmah shvatio; ali ja sam volio i vjerovao u božanske riječi koje je moj Sin govorio. Onaj koji je bio prvo svjetlo i početak otkupljenja.
Apostoli moje ljubavi, molite, žrtvujte se, volite i ne osuđujte.

Idi i širi istinu, riječi moga Sina, Evanđelje, jer ti si živo Evanđelje; vi ste zrake svjetlosti moga Sina. Hvala vam.” Naša Nebeska Majka je kroz godine poticala vjernike da mole Duha Svetoga da uđe u nas i da obnovi naše duše. Evo 5 nevjerojatnih stvari koje se događaju kada Duh Sveti uđe u vas.

1. Po Duhu Svetome obnovit ćete lice zemlje: “Pripremam vas za nova vremena da budete čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi, da Duh Sveti djeluje kroz vas i obnavlja lice zemlja.

2. Duh Sveti će vas odvesti do istine: „Zato, djeco moja, molite da vas Duh Sveti uvede u istinu, da vam pomogne da je spoznate i da kroz to spoznanje istine budete jedno s Ocem nebeskim i s mojim Sinom.”

3. Čudo Duha Svetoga dovest će vas do veće svetosti. „Molim ga da te obasja čudom Duha Svetoga da ga uvijek iznova prestaneš izdavati, proklinjati i ranjavati.

4. Bit ćete izliječeni. „Molim Duha Svetoga da vas obnovi i ojača. Molim Duha Svetoga da, dok pomažete drugima, i vi ozdravite.

5. Duh Sveti štitit će od zla. „Vi, dječice, molite Duha Svetoga da vas preobrazi i ispuni svojom snagom vjere i nade, da budete čvrsti u ovoj borbi protiv zla.

 


Izvor: Ovdje

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svako svjedočanstvo iz kojeg učimo je bitno da ga pročitamo…