Međugorje

Gospa mi je pokazala budućnosti svijeta, sve sam zapisala i zabilježila. Dobi la sam odgovor na pitanje o vječnosti.

Gospa je ispričala vidjelici o budućnosti svijeta na kojoj je i ona htjela znati i dobila je odgovor koji je tražila i sve je zapisala.

Vidjelica Ivanka 27. kolovoza 2009. podijelila je ovu snažnu priču s hodočasnicima.
Od 1981. do 1985. svakodnevno sam primao ukazanja. U tom razdoblju Gospa mi je diktirala svoj životopis. sve sam zapisao.

Rekla mi je i budućnost svijeta i budućnost naše Crkve. Kad dobijem Gospino dopuštenje, ovo će biti objavljeno.

7. svibnja 1985. imao sam posljednje dnevno ukazanje i to je bilo najduže ukazanje koje sam ikada imao jer je Gospa ostala sa mnom jedan sat.

Tog dana Gospa mi je dala posljednju i desetu tajnu i rečeno mi je da više neću imati ukazanja na dnevnoj bazi, ali mi je Gospa obećala da će mi se ukazivati ​​jednom godišnje 25. lipnja.

Od 1985. do danas ukazanje sam dobivao jednom svake godine 25. lipnja. Ali na tom posljednjem svakodnevnom ukazanju dobio sam najveći dar, ne samo za sebe nego i za cijeli svijet.

I budući da se svaki pojedini čovjek pita ima li života nakon ovoga života na zemlji, ja danas ovdje stojim pred vama, stojim pred cijelim svijetom i lako mogu odgovoriti na to pitanje.

Da, postoji život nakon ovoga života, jer mi je od Boga i Gospe dana ova velika milost, da sam u to vrijeme ukazanja mogao vidjeti svoju pokojnu majku i mama mi je rekla: “Drago moje dijete, ja sam ponosan na tebe.”
Gospa nam već 28 godina govori kojim putem u životu trebamo ići.

Ona nam pokazuje put i mi moramo odlučiti kojim putem ćemo ići u životu.
Ona [Gospa] je došla ovdje u Međugorje da posljednji put pozove sve ljude na zemlji svome Sinu, Isusu, na njegove putove.” 1 – Ivanka

Ivanka je najmlađa od djevojaka vidjelica. Rođena 21. lipnja 1966., imala je 15 godina kada su počela ukazanja. Otac joj je bio odsutan, radio u Njemačkoj. Ivankina majka umrla je u svibnju 1981., mjesec dana prije početka ukazanja. 24. lipnja Ivanka je prva ugledala Gospu.

Ona je i prva s Njom razgovarala, što se dogodilo sljedećeg dana, kada je Ivanka pitala za svoju majku, za kojom je još uvijek jako tugovala. Gospa je odgovorila rekavši:

Ona je sretna. Ona je sa mnom.”


Izvor: 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Čuvaj te se zamki jel đavao u zadnje vrijeme radi…