Crkva u svijetu

Gospa kaže : “Djeco moja, uskoro ćete svjedočiti mojim upozorenjima moj Sin uskoro dolazi”


Gospa je ovaj put rekla vidjelici da će sve ono što je govorila dugih godina i raznim upozorenja uskoro ostvariti, kako ima onih koji ne vjeruju biti će ju uplašeni, a sve što je rekla kao upozorenje će biti svjedoci njezinim riječima .

Početkom mjeseca 6. svibnja 2022 Gospa je talijanskoj vidjelici Giselli Cardiji dala sljedeću snažnu poruku:

Draga djeco, hvala vam što ste se u svojim srcima odazvali mom pozivu. Draga djeco, koliko nježnosti osjeća moje majčinsko srce kada vidim svoju djecu kako sa velikom vjerom savijaju koljena.

Djeco moja, uskoro ćete svjedočiti Upozorenju, susretu s mojim Isusom koji vas toliko voli; očekujte ovu gestu milosrđa, ali ne sa strahom, već s radošću.

Ljubljena djeco, priznajte se kako biste bili spremni za kada On dođe; uvijek budite na oprezu, djeco moja. Volim te i želim te voditi kao Majka; velika će biti patnja za one koji ne žele priznati Boga.

Crkva je danas podigla zidove između moje prisutnosti, mog Sina i istinskog nauka, i unatoč patnji koju Crkva uzrokuje Presvetom Srcu Isusovu, On je tu da je zaštiti.

Pokajte se! Moja kćer, masoni i njihova krajnje opaka sila odvojili su predstavnike Crkve od prave kršćanske vjere, vrijeđajući tijelo Isusovo, prinoseći ga na krivi način i tjerajući moju djecu da ne kleče i da ga prime u svoje ruke, proglašavajući velika laž.

Crkva je, umjesto da hrani moju djecu, tijelom i krvlju Isusovom, udaljila je vjernike od Njegove prisutnosti, a unatoč tome, On je uvijek spreman ponuditi svoju pomoć.

Djeco moja, molite za Crkvu, a posebno za biskupe, kardinale i svećenike, da napuste svaki ponos i počnu naviještati riječ Božju, da se više ne bave politikom, nego poput Petra budu lovci duša .

Sada vam dajem svoj majčinski blagoslov u ime Oca, Sina i Duha Svetoga. Amen.

O vidjelici:

Navodna marijanska ukazanja Giselli Cardiji u Trevignano Romanu u Italiji relativno su nova. Počeli su 2016. godine nakon njezina posjeta Međugorju. U tom je gradu kupila Gospin kip, koji je nakon toga počeo plakati krv.

Ukazanja su već bila tema talijanske nacionalne TV emisije koja je donijela veliki publicitet događajima.
Čini se da je mjesni biskup Civita Castellana tiho podržavao Gisellu Cardiju, davši rano pristup kapelici za posjetitelje koji su se počeli okupljati u crkvi.

ispunjeno nekoliko otvorenih proročkih poruka: osobito u rujnu 2019. godine nalazimo zahtjev da se molimo za Kinu kao izvor novih bolesti koje se prenose zrakom.

vidjelici Giselli Cardiji

Pogledajte sunce kako se okreće, treperi ili se pretvara u Euharistijsku hostiju, su zabilježene (iako nesavršeno) kamerom, te također očito nisu samo plod kolektivne halucinacije.

Pogledajte:


Izvor

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Mnogi sjećaju po prvi puta prvog čuda kad je sunce…