Međugorje

Gospa kaže da smo u ušli u vrijeme deset tajnik

Sve nam je poznato što se događa u svijetu a tako i sotona koji želi sve više nanijeti ljudima rane, star, bol i na kraju vas odvesti sa pravog života. on nikada nije volio dobro nego samo zlo.


Zato budite jaki i snažni u ovo vrijeme i ne dozvolite da vas zavede sotona sa raznim igrama da vas ne nagovori na njegovu stranu ko što će pokušavati. Zlo možete pobijediti molitvom i čitanje biblije.

Direktor Radio Marije, otac Livio za talijanski časopis Daily Compass tumači sadašnje vrijeme prema Gospinim porukama u Međugorju.

Otac Livio kaže da smo sada ušli u povijesnu prekretnicu koju je prorekla Kraljica mira.
Kaže: “Ušli smo u vrijeme deset tajni”.

Evo važnih riječi iz intervjua s OCEOM LIVIO FANZAGA:

“Sotoni plan je već proveden; lažna religija čovjeka koja je svijetu zamijenila Božja pravila”.

Dragi prijatelji, – piše pater Livio Fanzaga, ravnatelj Radio Marije, 25. veljače 2022. Gospa je svijetu poslala dramatičnu poruku.
Rekla je: Pomozite mi molitvom, dječice, da Sotona ne nadvlada. Njegova moć smrti, mržnje i straha posjetila je Zemlju. piše portal: mysticpost.com

Zastanemo li u meditaciji nad posljednjom porukom Kraljice mira, shvaćamo kako se situacija vidi u Nebu. A kako se to vidi na Nebu je VELIKA Apoholiptička BORBA U KOJOJ SMO SVI UKLJUČENI JE POČELA.
Početak rata Gospa opisuje izrazito apokaliptičnim tonovima, kao Sotonin pokušaj da nadvlada svoju volju da proguta cijelu zemlju s njezinim stanovnicima u paklu.
Međugorje: uvodnik patera Livija
Nikad Gospa nije koristila ove slike i ove tonove.

To je početak velike eshatološke bitke u koju smo svi uključeni.

Gospa predviđa što Sotona namjerava učiniti i postoje tri paklene riječi koje nikada ne bismo htjeli čuti: smrt, mržnja, strah.
Sotona nas je došao posjetiti da uništi naše živote, naš planet i našu budućnost. On želi uništiti čovječanstvo koje je Bog stvorio i otkupio postavši čovjekom.

Ali ovo mu nije dovoljno. On želi stvoriti takvu situaciju duhovnog kaosa koja mu omogućuje da preuzme naše duše kako bi ih odveo sa sobom u ponor.

Autor: rastimo u vjeri.com


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Bog poziva svako ranjeno čovjeka koji prolazi kroz teško situacija…