Međugorje

Gospa je tužna “Moje srce boli…zato te pozivam da se ostaviš grijeha i slijedite mog sina Isusa!”Svijet u kojem se nalazimo jednostavno nije lako. Gospa je rekla kako njezin sin poziva da se vrate sa grešnog puta na pravi put  zbog mnogo duša koje su završile život na zemlji a da nisu prihvatili njezinog sina Isusa Krista za svog Spasitelja, su nažalost izgubljeni. Marija kaže da slijede njezinog sina koji oprašta grijehe i koji je trpio radi cijelog svijeta i ako pozovete Isusa u svoj život znaj da se ne moraš Bojati pakla, nego vječne radosti u nebeskom gradu Raju. Isus ne želi da nitko izgubi vječni život, nego da se radujemo svi skupa zajedno jednog dana na nebu.

Gospa je rekla kako njezin sin poziva da se vrate sa grešnog puta na pravi put  zbog mnogo duša koje su završile život na zemlji a da nisu prihvatili njezinog sina Isusa Krista za svog Spasitelja, su nažalost izgubljeni. Marija kaže da slijede njezinog sina koji oprašta grijehe i koji je trpio radi cijelog svijeta i ako pozovete Isusa u svoj život znaj da se ne moraš Bojati pakla, nego vječne radosti u nebeskom gradu Raju. Isus ne želi da nitko izgubi vječni život, nego da se radujemo svi skupa zajedno jednog dana na nebu.

Gospa je zabrinuta i kaže: “VI STVARATE NOVI SVIJET BEZ BOGA.

Otac Slavko piše:

To je ono što je toliko opasno. Sve što radimo bez Boga, a možda i protiv Boga, ide protiv nas samih, protiv drugih i protiv cijele prirode. To je također najdublja svrha i smisao grijeha. Prvi grijeh u raju koji je Eva počinila bio je zapravo pokušaj oblikovanja vlastitog života bez Boga, a svi znamo koliko nas je to koštalo.

I sada, u današnjem modernom svijetu, Gospa kaže da se grijeh počinje množiti i dominirati svijetom kao nikada prije i zbog toga Gospa vapi govoreći da joj srce pati.

2. srpnja 2017. u ukazanju s Mirjanom rekla je: „ Srce mi pati. Grijesi se množe, previše ih je. Ali uz pomoć vas koji ste skromni, skromni, ispunjeni ljubavlju, skriveni i sveti, moje će srce pobijediti.

U vrlo otkrivajućoj poruci od  2. studenog 2014. na temu grijeha i patnje, Gospa opet vapi govoreći: „Zato te trebam“ 

Pročitajmo ovu poruku iz srca i odgovorimo na njezin poziv danas:

“ Draga djeco, s vama sam s blagoslovom svoga Sina, s vama koji me volite i koji me nastojite slijediti.  Također želim biti s vama koji me ne prihvaćate. Svima vama otvaram svoje srce puno ljubavi i blagoslivljam vas svojim majčinskim rukama. 

Ja sam majka koja te razumije. Živio sam tvoj život i proživio tvoje patnje i radosti.  Vi koji živite bol razumijete moju bol i patnju zbog one moje djece koja ne dopuštaju da ih svjetlost moga Sina obasja; one moje djece koja žive u tami. 

Zato vas trebam – vas koji ste obasjani svjetlom i koji ste shvatili istinu. Pozivam vas da se klanjate mom Sinu kako bi vaša duša mogla rasti i dosegnuti pravu duhovnost. Apostoli moji, tada ćete mi moći pomoći.  Pomoći mi znači moliti za one koji nisu upoznali ljubav moga Sina.

Moleći za njih pokazujete mom Sinu da ga volite i slijedite.  Moj Sin mi je obećao da zlo nikada neće pobijediti, jer ste vi, duše pravednika, ovdje; vi koji nastojite izgovarati svoje molitve srcem; ti koji svoju bol i patnju prinosiš mome Sinu;  ti koji shvaćaš da je život samo treptaj; ti koji čezneš za Kraljevstvom nebeskim. Sve vas to čini mojim apostolima i vodi vas prema pobjedi mog srca. Stoga, djeco moja, očistite svoja srca i klanjajte se mom Sinu. Hvala vam. ”


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
U razgovorima s osobama koje dolaze tražiti oslobođenje od svojih…