Međugorje

Gospa je jako plakala kada se ukazala vidjelici i dala savjest : “Kako steći Milost od Boga u današnjoj vrijeme”

Kako se doznaje kada se Gospa ukazala bila je jako tužna i plakala je što mnogi ne žele slušati njezin savjest i što ne mole dovoljno. poziva na molitvu i da slijede njezinog sina.


Poruka Gospe od Međugorja za ponovno čitanje
Međugorje: “Obrišite mi s lica suze koje lijem gledajući što činite”

Evo poruke iz Međugorja od 28. siječnja 1987.:
Draga moja djeco! Došao sam k vama da vas dovedem do čistoće duše , a time i do Boga. Ali kako ste me dočekali? Isprva bez vjere, sa strahom i nepovjerenjem prema dečkima koje sam odabrala.

Tada me većina vas primila u svoje srce i počela provoditi moje majčinske zahtjeve u djelo. No, nažalost, ovo nije dugo trajalo. Kamo god ja idem, a sa mnom i moj Sin, tamo me stiže i sotona. Dopustila si, a da toga nisi svjesna, da te preuzme, da dominira tobom.

Ponekad shvatite da neki vaši postupci nisu dopušteni od Boga, ali brzo ugušite taj osjećaj. Ne popuštajte, djeco moja! Obriši mi s lica suze koje lijem gledajući što radiš. Razgledati! Pronađite vremena da se približite Bogu u crkvi. Dođi u kuću svoga Oca. Nađite vremena da se ponovno okupite kao obitelj i isprosite milost od Boga. Sjetite se svojih mrtvih, razveselite ih misnim slavljem. Ne gledajte s prezirom siromaha koji vas moli za koricu kruha. Nemojte ga izbaciti iz svoje pune kantine. Pomozi mu, pa će i tebi Bog pomoći.

Međugorje: plač Gospe

Možda se ostvari blagoslov koji ti siromah daje kao zahvalu , možda ga Bog usliši. Vi ste, djeco moja, sve ovo zaboravili. A tome je pridonio i Sotona. Ne odustaj! Molite sa mnom! Ne dajte se zavarati misleći: “Ja sam dobar, ali brat koji je pored mene ništa ne vrijedi”. Ne biste bili u pravu. Ja te, kao i tvoja majka, volim i zato te opominjem. Evo nekoliko tajni, djeco moja! Ne znamo što je, ali kad saznamo, bit će kasno! Vratite se molitvi! Ništa nije važnije od toga. Htio bih da mi Gospodin dopusti da barem djelomice razjasnim tajne; ali milosti koje vam nudi već je previše. Razmislite o tome što Mu nudite.

Kada ste se posljednji put odrekli nečega za Gospodina?

Ne želim te dalje kriviti. Umjesto toga, želim vas još jednom pozvati na molitvu, post, pokoru. Ako postom želiš dobiti milost od Boga, neka nitko ne zna da postiš. Ako darom siromahu želiš dobiti milost od Boga, da to nitko ne zna osim tebe i Gospodina. Poslušajte me, djeco moja i molitvom razmišljajte o ovim mojim pozivima!


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Papa Franjo je u subotu odlučio izabrati nove kardinale koji…