Međugorje

Gospa je dala ovu poruku vidjelici: draga djeco, ne bojte se Stoga, Ako se molite, sotona vas ne može ni malo ozlijediti jer ste Božja djeca i On vas čuva.

Vidjelica Vicka iz Međugorja  poruke koju je Gospa  dala  25.veljaće 1988g  koja je snažna i ohrabruje sve one koji  traže zaštitu, ta poruka i danas znači puno.


Gospa je vidjelici rekla da se narod treba sve više moliti da budu zaštićeni od svih sila zla koja vlada zemljom  i da dovodimo sve do put spasenja, tako će jedino od vas zlo pobjeći.

Poruka iz Međugorja, 25. veljače 1988

“Draga djeco! Danas vas opet pozivam na molitvu kako biste se potpuno predali Bogu. Znate da vas volim i dolazim ovamo iz ljubavi kako bih vam mogao pokazati put do mira i spasenja za vaše duše.

 Želim da me poslušate i ne dopustite Sotoni da vas zavede.

 Draga djeco, Sotona je vrlo jak i zato vas molim da mi posvetite svoje molitve kako bi se spasili oni koji su pod njegovim utjecajem. Svjedočite svojim životom. Žrtvujte svoje živote za spas svijeta.

 Ja sam s vama i zahvalan sam vam, ali na nebu ćete dobiti Očevu nagradu koju vam je obećao. Stoga, draga djeco, ne bojte se. Ako se molite, sotona vas ne može ni malo ozlijediti jer ste Božja djeca i On vas čuva.  Molite i neka krunica uvijek bude u vašoj ruci kao znak Sotoni da pripadate meni.  Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. ” 

www.rastimo u vjeri.com


izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Predsjednik mađarske vlade Viktor Orbán govori o euharistijskom kongresu, pomoći…