Međugorje

Gospa kaže: kada Duh Sveti uđe u vas događaju je 5 nevjerojatnih stvari u vama

Anđel joj je odgovorio: “Duh Sveti će doći na vas, a moć Svemoći će vas zasjeniti; stoga će se dijete koje će se roditi zvati svetim – Sinom Božjim. Luka 1:35 “.

Mnogi to ne znaju, ali Blažena Majka u Međugorju objavila je biblijsku Istinu da je Doista Duh Sveti učinio Mariju Isusovom majkom, a samo majkom svijeta”. U poruci koju je dala Miryani 2. listopada 2016. rekla je:

“Draga djeco, Duh Sveti me prema Nebeskom Ocu učinio majkom, Isusovom majkom, a samo time i vašom majkom. Zato dolazim da vas čujem, da vam mogu otvoriti svoje majčinske ruke; da vam dam svoje srce i da vas pozovem da ostanete sa mnom, jer vas je s vrha križa moj Sin povjerio meni.
Djeco moja, nemojte nastojati sve odmah shvatiti, jer također nisam odmah sve shvatio; ali volio sam i vjerovao u božanske riječi koje je moj Sin izgovorio. Onaj koji je bio prvo svjetlo i početak otkupljenja.

Apostoli moje ljubavi, molite, žrtvujte se, ljubite i ne osuđujte. Idite i širite istinu, riječi moga Sina, evanđelje, jer vi ste živo evanđelje; vi ste zrake svjetla moga Sina. Hvala vam.” Tijekom godina Naša nebeska Majka ohrabrivala je vjernike da zatraže od Duha Svetoga da uđe u nas i obnovi naše duše. Evo 5 nevjerojatnih stvari koje se događaju kada Duh Sveti uđe u vas.

1. Po Duhu Svetom obnovit ćete lice zemlje: “Pripremam vas za nova vremena da budete čvrsti u
vjeri i ustrajni u molitvi, kako bi Duh Sveti djelovao kroz vas i obnovio lice zemlje.

2. Duh Sveti će vas dovesti do istine: “Zato, djeco moja, molite da vas Duh Sveti može voditi u istinu, može vam pomoći da je upoznate i kroz to znanje o istini da budete jedno s Nebeskim Ocem i sa Sinom mojim.”

3. Čudo Duha Svetoga dovest će vas do veće svetosti. “Molim se njemu da vas osvijetli čudom Duha Svetoga kako biste ga mogli prestati, uvijek iznova izdavati, proklinjati i ranjavati.

4. Bit ćete izliječeni. “Molim Duha Svetoga da vas obnovi i osnaži. Molim Duha Svetoga da, dok pomažete drugima, i vi možete biti iscijeljeni.

5. Duh Sveti će štititi od zla. »Vi, dječice, molite Duha Svetoga da vas preobrazi i ispuni svojom snagom vjere i nade, kako biste bili čvrsti u ovoj borbi protiv zla.

Izvor: mysticpost.com


Autor: rastimo u vjeri

(Visited 8.236 times, 12 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Моlіtvа zа lјubаv, buduću і ѕаdаšnјu, mоžе vаm dоnіјеtі blаgоѕlоvе…