Međugorje

Gospa: bliži se događaj koja će prodrmati svijet i poziva na obraćenje vjere

Poruke Gospine  koje je vidjelica prenijela svijetu se  ispunjavaju, bliži se taj događaj.

Gospa poziva svijet na obraćenje Bogu i pokajanje iskreno kako bi izbjegli ono što se ima dogoditi uskoro.
vidjelica kada je dobila tu poruku počela je plakati.

Vidjelica Mirjana prilično zlokobno, rekla je: “Gospine poruke ovdje, pripremaju nas za ono što dolazi. Ona kaže “Budite spremni, potrebno je malo prodrmati svijet.

Događaji će natjerati svijet da stane i razmisli. Gospa nas sada poziva na obraćenje koje znači potpuno predanje Bogu. Ako to činimo, ne bojimo se, čak ni smrti.” I sami vidioci govorili su o ovom milosnom vremenu i nadolazećem vremenu kada će se zemlja tresti. prenosi portal: mysticpost.com

U poruci 25. lipnja 2019. Sveta Majka je rekla vidjelici Mariji:

Draga djeco! Zahvaljujem Bogu za svakoga od vas što ste se odazvali mom pozivu. Na poseban vas način pripremam za nova vremena da budete čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi, kako bi Duh Sveti djelovao po vama i obnovio lice zemlje.

Molim s vama za mir koji je najdragocjeniji dar, iako Sotona želi rat i mržnju. Vi, dječice, budite moje produžene ruke i s Bogom ponosno idite. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.”


Autor: rastimo u vjeri.com foto: rastimo uvjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Danas se prisjećamo apostola sv. luke koji je bio liječnik…