Vijesti

Glumac Jim Caviesel: “Bog mi se obratio… ” Čudesna fotografija iz Svete zemlje, imao je

Filmska zvijezda, koja je glumila Isusa u velikom filmu Muke Kristove, rekla je da prihvaća uloge u filmovima za koje vjeruje da će Kristu dovesti najviše duša. Glumac je ovu odluku donio otkako mu se Bog obratio dok je snimao ep Mela Gibsona. Christian Post je izvijestio da dok je snimao raspeća scenu, Bog privukao blizu njega i rekao: „Oni me ne voliš. Ima ih jako malo.”


Kao odgovor, glumac je rekao Bogu: “Pa, ja ću te voljeti, i reći ću Ti da te volim.”

“Zato je naš Gospodin tako sam”. “Njegova stvorenja Ga ne vole. I, mogao bi se natjerati na nas, ali bi li to bila ljubav? Mislim da nije.”

Katolički glumac rekao je da je odlučio javno ispovjediti svoju ljubav prema Bogu, unatoč posljedicama. “Manje se bojim terorizma nego medija.”

Ipak, igranje uloga koje igra je privilegija na kojoj je zahvalan.
Tako sam blagoslovljen jer mogu prenijeti te priče, ali učini to na način… za koji znam da Mu mogu vratiti većinu duša, čak i one koje ne vjeruju.”

Početkom ožujka Jim se susreo sa studentima sa Sveučilišta Steubenville i izazvao ih da teže veličini i “budu sveci”. “Vi niste stvoreni da se ‘uklopite’, braćo i sestre moja. Rođeni ste da se ističete. Odvojite se od ove korumpirane generacije. Budite sveci.”

Glumac je također pozvao studente da cijene slobode koje su im izborili njihovi preci i da ih čuvaju.

Mislim da je sada krajnje vrijeme da se zapitamo znamo li još uvijek slobode koje su nam namijenili naši očevi utemeljitelji.” “Svaka generacija Amerikanaca mora znati da sloboda postoji, ne raditi ono što želite, već imati pravo raditi ono što trebate.”

Nedavno je Jim sudjelovao u filmu utemeljenom na vjeri pod nazivom Pavao, Kristov apostol, gdje glumac glumi svetog Luku, Pavlovog kolegu i autora trećeg evanđelja. Film se fokusirao na kraj Pavlova života, u vrijeme kada su kršćani bili suočeni s teškim progonima od strane Rimskog Carstva. Pavao je u to vrijeme bio u zatvoru, a ubrzo nakon toga će dati svoj život za Krista.

Jim je rekao da se nada da će film skrenuti pozornost na nevolje progonjenih kršćana današnjice, koji još uvijek pate zbog svoje vjere u Isusa. Rekao je da ga nadahnjuju kršćani, koji, poput Pavla, žrtvuju sve za svoju vjeru.
Vidjela sam da su Paul i Luke takvi, da će ići dalje. Toliko nas je pozvanih, ali malo ih bira.

Pripremajući se za ulogu Luke, glumac je rekao da je izmolio jednu jednostavnu molitvu: “Gospodine, ne želim da me svijet vidi, želim da oni vide tebe. Moraš mi se približiti.”
Čini se da je nadnaravni svijet uvijek blizu Jimu.

S Jimom kao da je tanka linija između ovoga i onoga svijeta. Primjer mističnog koji prati glumca dogodio se u Svetoj zemlji 2019. Dana 4. svibnja velika skupina hodočasnika, uključujući Jimovog prijatelja, oca Callowaya, vrlo rano je napravila križni put, a zatim stigla do groba Isusa Krista , nešto iza 6:00 sati. Prije nego što su vrata grobnice otvorena za ulazak svećenika, jedan od hodočasnika fotografirao je pročelje grobnice.

Vrata grobnice bila su zatvorena. Otac Calloway je stajao vrlo blizu fotografa koji je snimio sliku i pogledajte što je ispalo na fotografiji! Na montaži slika, u gornjem desnom kutu se vidi što su svi vidjeli tog jutra (zatvorena vrata grobnice).

Na lijevoj strani je ono što je izašlo na jednoj od fotografija snimljenih tog jutra! Dolje desno je poboljšani pogled na čudesnu fotografiju. Jim je bio na tom posebnom putovanju u Svetu zemlju s vlč. Calloway i mnogi sretni hodočasnici. Sada možemo vjerovati da gdje god Jim ide, znamo da Bog ide s njim i njegovim u blizini. Bog te blagoslovio Jim za sve što činiš za našu Majku Mariju, njezina sina Isusa i Katoličku Crkvu.


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svi smo dužni kad se obratimo svjedočiti svoju vjeru u…